Gerestaureerd landhuis met te bewonen schuur en prachtig uitzicht..  € 545000

Description

Dit gerestaureerde landhuis en de schuur bevinden zich op een rustige locatie en toch op loopafstand van een charmant pittoresk dorpje waar u verse streekproducten kunt kopen. Gelegen op een heuvel op het zuiden met een spectaculair uitzicht over het omringende landschap en de bergen. De woningen zijn landelijk gelegen, maar niet geïsoleerd en perfect gelegen om te genieten van de 'Dolce Vita' van de echte Italiaanse levensstijl. Milaan, Turijn, de Italiaanse meren, skiresorts in de Alpen en de Ligurische kust is allemaal dichtbij.

De twee traditionele Langhe stenen landhuizen zijn liefdevol gerestaureerd met veel aandacht voor detail. De oorspronkelijke boerderij en schuur zijn tegenover elkaar gelegen, waardoor een prachtige binnenplaats ontstaat. Bij de restauratie zijn de originele kenmerken van het huis zorgvuldig bewaard gebleven, waaronder stenen muren, plafonds met houten balken en een prachtige wijnkelder.

Het hoofdgebouw is volledig gerestaureerd en biedt een karaktervol huis van hoge kwaliteit. De schuur is structureel gerestaureerd met een nieuw dak en kan worden afgewerkt om extra woonruimte te creëren als de nieuwe eigenaar dat wenst.

Het hoofdhuis biedt woonruimte over twee verdiepingen. De begane grond heeft een ruime kwaliteitskeuken met grote panoramische openslaande deuren en directe toegang tot een groot terras met prachtig uitzicht. De grote woon- en eetkamer ademt karakter met een houten plafond, stenen muren en een houtbrandende kachel. Verder is er een toilet, boiler ruimte en sfeervolle trap naar de eerste verdieping. De eerste verdieping heeft een ruime overloop, een fantastische 'master bedroom' met en-suite badkamer en met grote panoramische ramen in elke muur en openslaande deuren naar een groot terras met geweldig uitzicht. De hoge plafonds en inloopkast en kleedkamer maken deze kamer af. Daarnaast op deze verdieping nog 2 ruime slaapkamers en een badkamer.

Deze woning heeft vloerverwarming en houten vloeren.

De schuur ligt tegenover het hoofdgebouw, gescheiden door de charmante binnenplaats. De structuur is onlangs gerestaureerd met een volledig nieuw dak. Deze schuur kan worden ontwikkeld om verdere woonruimte te bieden - het heeft veel mogelijkheden - tweede huis, zelfstandig gastenverblijf, atelier, atelier. Er is al een project voorbereid.

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
545000
Location
Gorzegno
Reference number
ItaliaCasa_4454
Views
26
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of bedrooms
3
No. of bathrooms
3 +
Financial
Price range
€ 500.000 +
Additional costs
expenses buyer

Kaart