Villa aan een prestigieuze golfbaan in de Charente  € 450000

Description

De villa ligt aan de golfbaan Golf International de la Prèze, een baan van internationale allure, 18 holes en ook met een 18 holes par 3 baan. Dit in een mooi natuur- en cultuurgebied op de grens van de Charente en de Dordogne, en wel in de gemeente Rouzède. Op 7 kilometer ligt het dorp Montbron met alle voorzieningen. Supermarkt, kapper, huisartsen etc. Angouleme ligt op een half uur rijden en Limoges een uur.  Het is ongeveer 900 kilometer vanaf Utrecht.

Op de begane grond is een salon met haard en een ruime eetkamer. Garage, entree, bijkeuken met wasmachine, droger en extra ijskast. Nog steeds beneden vinden we ook de masterbedroom met ensuite badkamer met douche, toilet en ligbad. Verder twee 2-persoons slaapkamers en een tweede badkamer met douche en wastafel, apart toilet. De bovenverdieping heeft een royale mezzanine en een vierde slaapkemer met eigen douche, wastafel en toilet. De mezzanine zelf is te gebruiken als extra zitruimte of kantoor naar er kan eventueel ook een vijfde slaapkamer gecreëerd worden. 

In de tuin een verwarmd privé-zwembad van 10x15 meter. De villa is nooit verhuurd geweest, maar alleen privé door de eerste eigenaar als vakantiehuis gebruikt. Het huis is uitstekend geschikt om permanent te bewonen, maar het is ook prima mogelijk om het huis in de zomermaanden te verhuren. Tuin- en zwembadonderhoud kunnen uitbesteed worden.

De woning heeft een mediterrane sfeer. Het huis is gebouwd in 2007, met eerste klas materialen afgewerkt en altijd goed onderhouden (in 2021 zijn alle luiken vernieuwd). In 2016 is het dak voorzien van dakbeschot en dubbele isolatie en zijn ook alle dakpannen vervangen. De benedenverdieping is geheel voorzien van elektrische vloerverwarming en het terras wordt van schaduw voorzien door een elektrisch bediend zonnescherm.

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
450000
Location
Rouzède
Reference number
nl-3737
Views
33
Interior
Living space (m²)
150 - 250 m²
No. of bathrooms
3 +
Financial
Price range
€ 300.000 - 500.000

Kaart