Villa met zwembad en mogelijkheid voor drie appartementen tussen Aix en Marseille  € 1300000

Description

Prachtige villa in Provençaalse stijl van 300 m² met groot potentieel in een rustige omgeving op 3643 m² bebost, omheind, veilig, vlak en natuurlijk terrein. Gelegen aan de rand van Simiane Collongue, een klein stadje met een TER treinstation, volledig medisch centrum, diverse winkels, postkantoor, kinderdagverblijf en middelbare school. Uitstekende locatie, tussen Aix en Marseille, op 15 km van een TGV-station en een vliegveld. Er is ook een groot winkelgebied op slechts 5 minuten afstand. Perfect voor familiereünie, flat-sharing, AirBnB, hoofdkantoor, tweede of hoofdwoning, investering in verhuur, co-living.

Voor toeristische of permanente verhuur
Deze villa bestaat uit drie afzonderlijke appartementen, elk met een eigen ingang onder één dak. In totaal zijn er zestien kamers, waaronder drie woonkamers, drie eetkamers, drie keukens, negen slaapkamers, drie badkamers en drie terrassen. Plus een grote zolder die verbouwd kan worden.

Voor een groot gezin
Natuurlijk is het ook mogelijk om deze prachtige villa als één groot gezinshuis te gebruiken. Met zijn speelkamer, veel bergruimte, kantoor, jacuzzi, slaapkamers, kleedkamer, enz...

Veel privacy, elektrische poort, prachtig betonnen zwembad van 66m² met poolhouse, parkeerplaats voor zes of meer voertuigen, tuinhuisje. Mogelijkheid om een moestuin aan te leggen, een kippenren, of een tennisbaan...

PVC ramen met dubbele beglazing, twee glasvezellijnen, stookolie, septic tank, Canal de Provence. Enig opfriswerk nodig. Bent u als particulier geïnteresseerd in deze woning? Neem dan contact op met de eigenaar via het formulier op deze pagina.

 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
1300000
Location
simiane collongue
Reference number
nl-3871
Views
89
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of bathrooms
3 +
Financial
Price range
€ 500.000 +

Kaart