14 Properties for Sale in Saxony

(€) 59000,  Nentershausen,  Hessen
(€) 700.000 Euro,  Görlitz,  Saxony
We kunnen niet allemaal Duitsers zijn
Een selectie van de geschiedenisboeken over Duitsland die de afgelopen jaren verschenen zijn. Naast de klassiekers ook aandacht voor recent verschenen boeken. De meeste boeken die ik heb geselecteerd hebben een positieve recensie op Bol.com.
Renovatie rieten dak
Mijn best gelezen artikel gaat over het aankopen van een stukje grond in Duitsland. Blijkbaar overwegen heel veel Nederlanders en Belgen dit te doen. Dit artikel gaat over de bijkomende, terugkerende maandelijkse kosten van een huis in Duitsland (NRW).
Dorp in Duitsland
Meer dan 75 zorgvuldig geselecteerde links over emigreren naar en wonen en werken in Duitsland. Verdeeld over meer dan 15 categorien : Verhuizen, Werken, Starten van een bedrijf, Een huis zoeken, Kosten levensonderhoud, Openbare nutsvoorzieningen, Gezondheidszorg, Huisdieren, Etiquette en gebruiken, Duits leren, Geld- en bankzaken, Belastingen, Openbaar Vervoer, Rijbewijs, Importeren Auto, Vakantie in Duitsland, Klimaat en Milieu, Eten, Blogs en Ik Vertrek.

Dakpannen
Nooit leuk als er water uit het plafond komt. Nog minder leuk als dit op meerdere plekken tegelijk gebeurd. Ga er maar lekker voor zitten, dit wordt weer eens een drama verhaal.
Gasthaus Stunzel
Al enige jaren was ik op zoek naar een tweede huis op een droomplek. Zo’n plek waar je gelijk een vakantie gevoel krijgt, het leven trager gaat en waar je dichter bij de natuur staat. Dit zoeken bleef meestal beperkt tot makelaars web-sites en Google maps. Lekker alle objecten langs, foto’s kijken en opzoeken op de kaart, ik kan er uren mee zoet zijn. Favoriete landen: Frankrijk, België, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Noord Italië.