Woning - Nemesdéd - Somogy  € 28253

Omschrijving

De woning is niet verkeerd. U komt binnen in de hal en van daaruit kunt u naar twee grotere en een kleinere kamer. Prima als woonkamer, slaapkamer en logeerkamer. Verder de keuken en de badkamers.

Achter de woning staat nog een zomerkeuken. Deze is stevig gebouwd en zou omgebouwd kunnen worden tot een gastenverblijf. Verder nog wat stallen, een schuur en de garage. In de tuin nog een waterput.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan eventueel vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan met een houtkachel verwarmd worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het dorp Nemesdéd. In het dorpje Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Leuk huis met een groot perceel in een prima omgeving.

 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
28253
Plaats
Nemesdéd
Referentienummer
1458
Views
81
Interieur
Woonoppervlak (m²)
75 - 99 m²
Slaapkamers
2
Badkamer(s)
1
Financieel
Prijsklasse
tot € 50.000

Kaart