Woning - Csákány - Somogy  € 14375

Omschrijving

Het is een stenen woning. Zo een 91 m2 groot en stabiel. Het dak is zelfs nog in zeer goede conditie. Via het terras komt u binnen in de centrale hal/woonkamer en vandaaruit gaat u naar de keuken, twee grotere en een kleine slaapkamer en de badkamer (zonder toilet). Vanuit de keuken komt u in de opslagkast en daar is ook de trap naar de zolder.

In de tuin nog een stal welke in prima conditie is en zeker mogelijkheden biedt, misschien zelfs een gastenverblijfje, dan nog een stal en een waterput.

Het perceel is 2.340 m2 groot en op het moment wordt de helft gebruikt door een landbouwer die het eventueel wel wil voortzetten.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Er is nog geen riolering, dus u zult een septic tank moeten maken. Telefoon en Internet is geen probleem.

De woning gaat u vinden in Csákány. Mooi gelegen in het zuidwesten van hongarije en centraal tussen Marcali, Nagykanizsa, Zalakaros en het Balaton meer. Marcali ligt op een 15 km en daar kunt u alle boodschappen doen. Evenzo in Nagykanizsa wat u op een 25 km vindt. Ook op 15 km ligt Zalakaros en daar ook een mooi thermaal bad. Met een 25 km bent u bij Balaton. Bereikbaarheid is prima door de M7. In het dorp zijn een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen en eens per week zit er een huisarts. De omgeving is vol met mogelijkheden om te vissen en te jagen.

U koopt hier voor een mooie prijs, maar ook wel wat werk.

 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
14375
Plaats
Csákány
Referentienummer
1459
Views
69
Interieur
Woonoppervlak (m²)
75 - 99 m²
Slaapkamers
2
Financieel
Prijsklasse
tot € 50.000

Kaart

Heuvel landschap hongarije

Culture Smart! Hungary provides essential information on attitudes, beliefs and behaviour in Hungary, ensuring that you arrive at your destination aware of basic manners, common courtesies, and sensitive issues.