House (92)


Het huis is een mooie stenen woning. Stabiel huis met een overdekte parkeer plaats, het huis, een garage en de stal.

De woning biedt u een hal/woonkamer, een mooie grote keuken met bijkeuken, 2 slaapkamers, een badkamer met toilet en nog een opbergkamer waar de trap naar de zolder is.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan eventueel vanuit de straat worden aange... More info


Goede en stabiele woning waar u snel kunt gaan wonen Tot de woning horen een terras, een overdekt terras, de hal/woonkamer, 3 slaapkamers, een keuken met bijkeuken, een badkamer en een apart toilet. Aan de woning is een zomerkeuken gebouwd en hierheen is ook een tussendeur zodat u zelfs een vierde slaapkamer kunt realiseren. Onder de woning is nog een kelder.

Het perceel is 2.629m2 groot... More info


Gerenoveerde woning gelegen op een groot perceel! Diep in het zuiden van het comitaat Somogy en nabij de Drava rivier ligt het kleine dorp Tótújfalu waar men nog enkele basisvoorzieningen kan vinden maar de grotere plaats Barcs is binnen 30 minuten( 22 km ) te bereiken. Hier zijn alle voorzieningen zoals supermarkten,winkels,postkantoor,banken enz.... De Thermaalbaden van Szigetvár en... More info

Prima massieve woning van een  150 m2 groot en onderin nog eens een kelder van eenzelfde ruimte. Hier kunt u prima nog uitbreiden met een derde appartement.

Nu heeft u hier twee appartementen van ieder een 75 m2 met een hal, een woonkamer, 2 slaapkamers, een keuken met bijkeuken en de badkamer met toilet.

Het perceel is bijna 2.000 m2 groot en hier ngo 3 garages en een schuur... More info


Voor nog geen 10.00 Euro koopt u hier een compleet Hongaars Huis. Huis is niet heel groot met een hal-gang, een woonkamer met keuken en eetgedeelte, de slaapkamer en de badkamer met douche. Alles compleet.
Ook het perceel is niet heel groot met en 472 m2, dus ook weinig onderhoud. Op het perceel nog een schuurtje en een waterput.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas... More info


Flinke woning van een 105 m2. De woning komt u binnen via de veranda en verder is er dan een keuken met bijkeuken, een woonkamer. een heel grote slaapkamer van 30m2 welke wellicht zelfs gesplitst kan worden en een wat kleinere slaapkamer en ook nog de badkamer.

In 2010 is de woning opgeknapt en toen zijn er nieuwe vensters ingekomen met thermopheen glas en nieuwe water- en elektra leidin... More info


Woning met een mooi uitzicht! Deze volledig uit steen opgetrokken woning ligt in het middelgrote dorpje Szentgáloskér en ligt lekker centraal ten opzichte van Kaposvár ( 30 minuten rijden , 23 km ) en het Balatonmeer ( 1/2 uur rijden , 30 km ) In het dorp zelf zijn alle voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt wat buurtwinkels,postkantoor en een kroeg en in de directe omgeving zijn... More info
 1  |    | ... |