Grote winkel met guesthouse in Khao Lak  € 260000

Omschrijving

Een geweldige kans om deze winkel op een toplocatie in Khao Lak te kopen. Dit ruime pand met 2 verdiepingen bevindt zich op een hoek aan de hoofdweg in de omgeving van Bang Niang en kan worden gebruikt als winkel of restaurant. Deze accommodatie van 9 x 20 meter (totale oppervlakte 360 ​​M²) is 4 jaar geleden volledig gerenoveerd. Alleen de beste gebruikte materialen. Beneden is er een ruime winkelruimte met glazen front van 15 meter kwaliteit en 2 ingangen, toilet, kleedkamers en 2 opslagruimtes. De winkelruimte heeft 2 krachtige airco's en veel stopcontacten. Boven zijn 4 ruime kamers die kunnen worden gebruikt voor eigen gebruik of verhuurd. De toegang tot de kamers is gescheiden van de winkel. Alle 4 kamers hebben een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche met warm / koud water. Balkon. Airco. Het dak heeft minerale wolisolatie voor thermo- en geluidsisolatie. Alle elektrische bedrading in het gebouw is nieuw en geaard. De tegels in het hele gebouw zijn van kwaliteitskeramiek. De winkel wordt geleverd met Channote-documenten en is eigendom van de verkoper. 
Het dorp Khao Lak met slechts een aantal hotels, restaurants en winkels biedt rust en sereniteit. Genesteld tussen de zwoele Andaman Zee en de rauwe schoonheid van het Khao Lak National Park.Het gebied heeft een groot aantal luxe resorts, boetiekhotels en traditionele bungalows gebouwd, die sympathiek zijn gebouwd om zijn ongerepte charme en ontspannen sfeer te behouden. Met een prentbriefkaartlandschap van betoverende watervallen en mysterieuze tempelgrotten in combinatie met glinsterende kusten en natuurlijke flora en fauna, is het een idyllisch toevluchtsoord waar u kunt ontspannen in een prachtige omgeving. Als een toegangspoort tot enkele van de beste duikgebieden in Zuid- Thailand, begon Khao Lak oorspronkelijk als duikbestemming, met mensen aangetrokken door de betoverende Similan- en Surin-eilanden. Met kleurrijke koraaltuinen en een onderwaterwereld vol met anemonen in een caleidoscoop van rood, geel en blauw, kom je ook witpunthaaien, roggen, snappers, barracuda's en schildpadden tegen in het glinsterende water dat over de glinsterende kusten scheert. Breng je dagen door met luisteren naar het geluid van de branding terwijl je met je vingers door het zachte zand loopt, misschien liggend onder de schaduw van de palmen en caesariërs, pijnbomen die aan het strand kantelen of maak je eigen avontuur in het betoverende regenwoud vol met dieren in het wild en levendige kleur.
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Hotel
Prijs (€)
260000
Plaats
Khao Lak
Referentienummer
123
Views
312
Interieur
Woonoppervlak (m²)
> 250 m²
Verdiepingen
2
Slaapkamers
4 +
Badkamer(s)
3+
Toilet(ten)
3+
Voorzieningen
Gemeubileerd
optie (meerprijs)
Nutsvoorzieningen
electra  -  water  -  breedband internet  -  vaste telefoon  -  septic tank
Exterieur
Balkon/dakterras
balkon(s)
Voorzieningen buiten
parkeerplaats
Omgeving
Ligging
in de stad
Omgeving
aan kust
Landschap
bergachtig
Sportmogelijkheden
surfen / zeilen  -  zwemmen  -  bergwandelen  -  mountainbiken  -  golfen
Vervoersmogelijkheden
vliegveld > 50 km
Bouwkundig
Type woning
geschakeld
Bouwperiode
vanaf 2000
Staat van onderhoud
in perfecte staat
Financieel
Prijsklasse
€ 200.000 - 300.000
Bijkomende kosten
kosten koper
Perceel
in eigendom
Beleggingspand
Beleggingspand
Aziatisch vrouwenbeeld

De bijbel van het Thais koken! De smaken kloppen perfect. Mooie foto's ook en achtergrond verhalen. Dit wordt een klassieker