Spaansehypotheek.nl - op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders en Belgen

Patrick Kruger,  vrijdag 4 november 2016

Dienstverlening van

is uw hypotheekkantoor voor Spanje. Wij bieden op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders en Belgen die al woonachtig zijn in Spanje of die in Spanje willen gaan wonen.

Wij hebben reeds 20 jaar ervaring met het geven van hypotheekadviezen. Door deze jarenlange ervaring begeleiden wij u door het gehele hypotheektraject. Dit begint altijd met een eerste inventarisatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn om in Spanje een hypotheek te kunnen verkrijgen. Na de hypotheekaanvraag begeleiden wij u verder totaal de definitieve inschrijving van de hypotheek bij een notaris in Spanje.

Patrick Kruger Spaansehypotheek.nl
Wie is uw contactpersoon bij ? Mijn naam is Patrick Kruger. Ik ben opgegroeid in Den Haag en woon en werk inmiddels al weer enkele jaren in Spanje. In de periode voor mijn overstap naar de Spaanse hypotheekmarkt ben ik meer dan 20 jaar werkzaam geweest als erkend hypotheekspecialist en meer dan 10 jaar zelfstandig onderneming in de financiële dienstverlening. Mijn missie is dat ik samen met het team van medewerkers van ervoor moeten zorgen dat u altijd met een tevreden gevoel de sleutels van uw droomhuis in Spanje in ontvangst gaat nemen na het hypotheekproces.


Hypotheek aanvragen Spanje

Het aanvragen van een hypotheek in Spanje kan complex zijn, wij staan u bij vanaf het begin tot aan de notaris.
De aflossing van een hypotheek in Spanje gaat middels een annuïteitenhypotheek.
De maximale looptijd is 25 jaar.
De maximale eindleeftijd is 75 jaar.
Het is dan ook zeer belangrijk om de juiste keuze te maken die past bij uw huidige en toekomstige situatie (bijv. inkomenssituatie, samenwonen, pensioen), een goed advies is gewenst.

Wij van hebben ruim 10 jaar ervaring in Spanje met geven van hypotheek adviezen, waardoor wij u tijdens het hele traject kunnen adviseren bij de aankoop van uw nieuwe woning. Dit komt mede omdat wij een mooi netwerk hebben met de beste geldverstrekkers, makelaars en notarissen in Spanje.

Hypotheekinformatie

Het verkrijgen van een hypotheek in Spanje is anders dan in Nederland.
Zo is de maximale hypotheekverstrekking in Spanje maximaal 70% van de waarde van de woning of de aankoopprijs.
Naast de maximale hypotheekverstrekking zijn de kosten in Spanje ook anders, de gemiddelde kosten zijn ongeveer 12% (hypotheekkosten en levering woning)
Wij helpen u van A tot Z met het regelen van een hypotheek in Spanje, wij bieden wij hypotheekrentes aan vanaf 1,3%
Voor meer hypotheekinformatie kunt u contact met ons opnemen via info@spaansehypotheek.nl


Spaanse hypotheek
Spaansehypotheek.nl is uw hypotheekkantoor voor Spanje. Wij bieden op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders en Belgen die al woonachtig zijn in Spanje of die in Spanje willen gaan wonen. 

Spanje Bailando en la playa Er zijn helaas nog steeds mensen die zich laten verleiden tot deelname aan een bezichtigingsreis. Ze komen via internet of op een beurs in contact met een aanbieder van Spaanse woningen en denken tijdens een snoepreisje op een voordelige manier kennis te kunnen maken met de Spaanse woningmarkt. Niet zelden loopt deze eerste kennismaking echter uit op een nachtmerrie, waarna het vertrouwen weg is en men besluit helemaal af te zien van een potentiële aankoop of, en dat is nog erger, de kope 
More articles