5194 Properties for Sale in Spain

(€) 395000,  Playa De Mogan,  Canary Islands
(€) 89000,  Vera,  Costa del Sol
(€) 149000,  Torrevieja,  Costa Blanca
rekenmachine en berekeningen
Op Internet is veel informatie te vinden over belastingen in Spanje. Zoveel informatie dat je al gauw de draad kunt kwijtraken. Ik heb daarom een aantal informatieve websites bij elkaar gezocht en heb de informatie per onderwerp gegroepeerd. De links naar de websites zijn 2 januari 2020 voor het laatst gecontroleerd. Ik heb links opgenomen naar pagina’s met een korte beschrijving en naar pagina’s met een uitgebreide beschrijving.
Oude deuren
Maandelijks overzicht van de nieuwe 'Spanje' boeken die onlangs verschenen zijn of binnenkort verschijnen. Boeken over eten, drinken en reizen in Spanje, wandel- en kampeergidsen, kunstboeken, Spaanse literatuur en de nieuwste expatverhalen. Je kunt vanaf deze pagina direct doorklikken naar de website van Bol.com om het boek te bestellen.
Modern interieur woning
Vervelende verrassingen bij de aankoop van een huis in Spanje zijn niet prettig. Laat het jou niet overkomen.
House in Alicante
Wij wonen in Nederland en hebben het plan een appartement in Spanje te kopen. In de plaats Roquetas aan de Costa Almeria. We willen er in de toekomst 6 tot 9 maanden per jaar gaan wonen. Via een email heb ik een bod gedaan op een appartement in Roquetas de Mar. De vraagprijs voor het appartement 195.000 euro. Waarom moeten we eerst een bedrag betalen aan de Spaanse makelaar voordat de verkoper ons bod in overweging neemt?
Het dorp Deia op Mallorca
De "Nota Simple" is een document dat bestaat uit niet meer dan 3 kantjes A4 formaat waarin je alles kunt vinden over de woning die je wilt gaan kopen. Daarom is dit document zo'n belangrijk controle instrument voor de koper.