3876 Properties for Sale in Spain

(€) 110000,  Benamocarra,  Costa del Sol
(€) 3600000,  Estepona,  Costa del Sol
(€) 695000,  Estepona,  Costa del Sol
Fiets op de straat in Spanje
Ontdek de essentiële aspecten van zoneringwetten in Spanje met onze toegankelijke gids. Begrijp de verschillen tussen stedelijke, landelijke en ontwikkelbare zones, het belang van bouwvergunningen, en de impact van deze wetten op vastgoedwaarde. Ideaal voor potentiële kopers en investeerders in Spaans vastgoed.
Rozetten op een oude muur
Ontdek de cruciale aspecten van het kopen van vastgoed in Spanje met onze gids. Leer over zonering, planvergunningen, en praktische stappen voor een succesvolle aankoop. Essentieel leesvoer voor iedereen die geïnteresseerd is in Spaans onroerend goed.
oude houten deur
Leer over vierkante meters bij het kopen van een woning in Spanje. Dit artikel behandelt de verschillen tussen bruto en netto metingen, de risico's van misleidende vastgoedadvertenties, en problemen met illegale uitbreidingen. Krijg inzicht in due diligence en de juridische en financiële gevolgen van onnauwkeurige woninggrootte. Essentieel voor wie onroerend goed in Spanje koopt, biedt het praktische tips voor een veilige en geïnformeerde aankoop.
Spaanse lunch
Er zijn zowel voordelen als nadelen aan het kopen van een huis in Spanje. Voor de meeste mensen wegen de voordelen ruimschoots op tegen de nadelen. In deze post heb ik een aantal voor- en nadelen opgesomd.
Interieur van een woning
Ontdek de essentiële aspecten van aanbetalingen bij het kopen van vastgoed in Spanje met onze gids. Leer alles over de betekenis, de grootte, en aan wie je moet betalen, evenals de cruciale voorwaarden voor het doen van een aanbetaling. Onze deskundige tips helpen je de Spaanse vastgoedmarkt veilig en met vertrouwen te betreden, en bieden waardevol inzicht in het juridische en financiële proces van het aankopen van vastgoed in Spanje.