4160 Properties for Sale in Spain

(€) 3250000,  Nueva Andalucía,  Costa del Sol
(€) 580000,  Villamartin,  Costa Blanca
(€) 299000,  Playa Flamenca,  Costa Blanca
Haven met boten in Spanje
Welkom! Deze pagina is uw gids voor het kopen, bezitten en renoveren van een huis in Spanje. Van het zoeken naar uw droomhuis tot het begrijpen van juridische documenten, aardbevingsbestendigheid en de wereld van makelaars - begin uw Spaanse woondroom hier met ons!
Dak met rode oude dakpannen
Steun onze gratis huizenwebsite door Bol.com aankopen via onze banner te doen. Al meer dan 20 jaar bieden we kosteloos een platform voor particulieren en makelaars. Elke klik helpt om deze service te blijven aanbieden en de website te verbeteren. Dank voor uw bijdrage!
Aracena aan de Costa del Sol
Meer dan 70 zorgvuldig geselecteerde links over emigreren naar en wonen en werken in Spanje. Verdeeld over meer dan 15 categorien : Verhuizen, Werken, Starten van een bedrijf, Een huis zoeken, Kosten levensonderhoud, Openbare nutsvoorzieningen, Gezondheidszorg, Huisdieren, Etiquette en gebruiken, Spaans leren, Geld- en bankzaken, Belastingen, Openbaar Vervoer, Rijbewijs, Importeren Auto, Vakantie in Spanje, Klimaat, Eten, Blogs en Ik Vertrek.
Fiets op de straat in Spanje
Ontdek de essentiële aspecten van zoneringwetten in Spanje met onze toegankelijke gids. Begrijp de verschillen tussen stedelijke, landelijke en ontwikkelbare zones, het belang van bouwvergunningen, en de impact van deze wetten op vastgoedwaarde. Ideaal voor potentiële kopers en investeerders in Spaans vastgoed.
Rozetten op een oude muur
Ontdek de cruciale aspecten van het kopen van vastgoed in Spanje met onze gids. Leer over zonering, planvergunningen, en praktische stappen voor een succesvolle aankoop. Essentieel leesvoer voor iedereen die geïnteresseerd is in Spaans onroerend goed.