Spanjehuizenmarkt | Nederlands sprekende makelaar aan de Zuid Oost kust van Spanje

Spanjehuizenmarkt,  zondag 18 november 2018

Diensten van

spanjehuizenmarkt 

Uw Nederlandstalige vastgoedadviseur aan de Zuid Oost kust van Spanje. heeft woningen te koop en vakantieverblijven te huur van makelaars aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa Del Sol. Ook voor uw welverdiende vakantie aan de Costa Blanca bent u bij Spanjehuizenmarkt aan het goede adres.

, uw Nederlandstalige vastgoedadviseur voor het kopen, verkopen en beheren van uw vakantiewoning, zoals uw villa of appartement aan de Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa del Sol. Spanjehuizenmarkt houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen en aanbod van vastgoed van makelaars aan de Zuid Oost kust van Spanje.

beschikt o.a. over sleutelklare nieuwbouw woningen, appartementen en nieuw te bouwen luxe villa’s die naar eigen wens te ontwikkelen zijn op de diverse percelen in Spanje. Wij hebben altijd een ruim aanbod van resale woningen in ons bestand en kunnen deze ook vrijblijvend met u gaan bezichtigen. Voor het volledige proces van aankoop, begeleiding en aftersales kunt u bij ons terecht.

Spanje is ook zeer in trek als vakantieland en wij beschikken over een eigen verhuurorganisatie. Hierdoor kunnen wij dus ook voor u uw woning verhuren en beheren als u zelf geen gebruik van de woning maakt. Uw vakantie doorbrengen aan de Costa Blanca? Bekijk het ruime aanbod van diverse accommodaties vlak bij de mooiste stranden.

Zeker voor investeerders bieden zich vandaag de dag vele mogelijkheden aan; een opknapper aankopen, renoveren en verkopen of appartementen 1e line aankopen, welke wij graag voor u in ons aanbod van accommodaties opnemen. Investeren in stenen levert vandaag de dag meer op als uw geld op de bank laten staan.

Wij zoeken voor u geheel vrijblijvend de woning aan een van de Costa´s welke kan voldoen aan uw wensen. Het aanbod van appartementen, penthouses, villa´s en finca´s in Spanje is enorm. Hier kunt u nog volop genieten van het goedkope levensonderhoud, de leuke restaurantjes en natuurlijk de zon. maakt graag uw droom waar.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vul ons zoekformulier in.
Spanje La Mata
Spanjehuizenmarkt heeft woningen te koop en vakantieverblijven te huur van makelaars aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa Del Sol 

oude houten deur Meten is weten. Lees in dit artikel waarom de vierkante meters belangrijk zijn. 
More articles