Te koop prachtige starters woning. Je kunt het helemaal ombouwen en tot jou eigen droompaleisje maken. De woning heeft binnen  € 72.000euro

Description

Je hebt dan een mooie tuin. Je zou de woning kunnen uitbreiden meer kamers maken.Je hebt genoeg mogelijkheden. Het dak moet vernieuwd worden en de garage moet hogergemaakt worden.  
De woning is na de 2de rijweg een zijstraat tegenover Noordwijkweg. De omgeving kwatta welgelegen. De straat is een doorgaande weg van kwattaweg naar de Toevluchtweg

Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
72.000euro
Location
Kwatta/welgelegen
Reference number
017
Views
559
Interior
Living space (m²)
150 - 250 m²
No. of stories
1
Rooms
living room  -  dining room  -  open kitchen  -  office space  -  guest room (sep. facilities)  -  storage space
No. of bedrooms
3
No. of bathrooms
2
No. of toilets
2
Provisions
Public utilities
electricity  -  water  -  satellite TV  -  broadband internet  -  telephone  -  sewer  -  septic tank
Exterior
Garden
front garden  -  back garden  -  terrace  -  summerhouse
Balcony/roof terrace
balcony
Exterior facilites
storage space  -  garage
Surroundings
Location
near a city
Landscape
flat
Transport facilities
airport < 50 km
Constructional
Building type
Free standing
Building period
1960 - 1969
Financial
Price range
€ 50.000 - 100.000
Additional costs
expenses buyer
Parcel
ownership