TE KOOP: Duplex (185m²) met een adembenemend, vrij uitzicht op de baai van Tanger en het Malabata strand (Marokko)  € 230000

Description

Ruime duplex (185m²), met veel lichtinval op de 6de+7de verdieping met een adembenemend uitzicht op de baai van Tanger en het Malabata strand (Marokko) Benedenverdieping: keuken, drie woonkamers, badkamer 1 (wastafel, douche, toilet), terras met uitzicht op zee/strand Eerste verdieping: 3 slaapkamers, badkamer 2 (wastafel, bad, toilet, wasmachine), balkon met panoramisch uitzicht op de zee/het strand en de heuvels Faciliteiten: lift, parkeerplaats in garage, conciërge (24/7) Prijs: 2.442.000 DH (230.000 EUR) Geschikt voor hoofdverblijf of vakantiehuis. Deze duplex is een echte favoriet! Neem contact op voor meer info en bezichtigingen: Telefoon (WhatsApp): +32 483 666 360 E-mail: duplex2022tanger@gmail.com YouTube video (voor meer foto's): https://www.youtube.com/watch? v=sVNImCDrbNA&t=73s

Beste bezoeker,

Allereerst hartelijk dank voor het gebruikmaken van onze website om huizen te bekijken en aan te bieden. Zoals u misschien weet, is onze dienst al meer dan 20 jaar geheel gratis voor zowel particulieren als makelaars. Om deze service te kunnen blijven aanbieden, werken wij samen met Bol.com als affiliate partner.

Als u binnenkort van plan bent om iets bij Bol.com te bestellen, zouden wij het op prijs stellen als u dit via onze website zou willen doen. U kunt hiervoor eenvoudigweg op de Bol.com banner klikken die u onderaan dit bericht vindt. Dit kost u niets extra's, maar het helpt ons om onze website draaiende te houden en te blijven verbeteren.

Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, maar elke klik helpt ons om u en andere bezoekers deze gratis service te blijven bieden. Hartelijk dank voor uw steun en we hopen dat u met plezier gebruik blijft maken van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen 
Ideale ligging: 'Al Boughaz' complex op Boulevard Mohamed VI, 500m van het strand, 700m van 'Tanger City Mall' en restaurants, 750m van 'Tanger Ville' treinstation. Met de auto zijn de oude Medina en de haven van Tanger Ville in 8 minuten (3,5 km) te bereiken en de luchthaven Tanger - Ibn Battouta is in 20 minuten (14 km) te bereiken.

Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
Apartment
Price (€)
230000
Location
Tanger
Reference number
Duplex2023
Views
1382
Interior
Living space (m²)
150 - 250 m²
No. of stories
2
Rooms
living room  -  dining room  -  closed kitchen  -  storage space
No. of bedrooms
3
No. of bathrooms
2
No. of toilets
2
Provisions
Extras
bath
Heating
gas heater
Public utilities
gas  -  electricity  -  water
Exterior
Balcony/roof terrace
balcony
Exterior facilites
parking place  -  garage
Surroundings
Location
in the city  -  free view
Surroundings
near the beach  -  on the coast  -  stores in the neighbourhood  -  on the water
Landscape
flat
Sporting possibilities
swimming  -  surfing / sailing
Transport facilities
airport < 25 km
Constructional
Building period
1990 - 1999
Overall external condition
in good condition
Building height (floors)
1 - 5
Financial
Price range
€ 200.000 - 300.000
Additional costs
expenses buyer
Parcel
ownership