RECENT GERENOVEERD HUIS IN BULGARIJE.  € 35000 euro

Omschrijving

Dit huis is recent volledig gerenoveerd en op dit moment nog bewoond, dus instapklaar. Het is opgetrokken deels in natuursteen en bestaat uit twee verdiepingen. Benedenverdieping, volledig in natuursteen: één slaapkamer met binnentrap naar gelijkvloers Gelijkvloers: open keuken met eetplaats, living met houtkachel, badkamer met douche, lavabo en wc. Aansluiting voor wasmachine. Zolder: kan gebruikt worden als opslagruimte. Buiten is er een overdekt terras waar het heerlijk vertoeven is op een warme zomerdag/avond. Via de trap kom je in de tuin die volledig omheind is door een muur aan de voor- en linker zijde, voor de privacy. Aan de rechter- en achterzijde door een draad om het vrije, ruime gevoel te behouden en volop te kunnen genieten van de Bulgaarse zon en de natuur. Elektriciteit en waterleiding zijn vernieuwd. Aansluiting satelliet en internet zijn aanwezig Woonoppervlakte: ca 60 m² Perceelgrootte: ca 1220 m² 
Dit huis is gelegen aan het eind van een doodlopend straatje en niet ver van de dorpskern. Ideaal voor mensen die van een uitdaging houden en eventueel later willen verhuren. Het dorp is erg in trek bij buitenlanders omwille van zijn rustige, doch goed toegankelijke ligging. Je vind er cafeetjes, winkeltjes, een apotheek, een school, een cultureel centrum en een theater. Elk jaar vinden er paarden-racen in juni en de autocross in september plaats. Het dorp ligt op amper 15 km van de opbloeiende stad Popovo. EEN KOOPJE VOOR SNELLE BESLISSERS !!! Prijs: 35.000 euro (meer foto’s bij interesse) Het is mogelijk dit huis samen met de naastliggende karaktervolle woning te kopen. Momenteel is het één geheel met een gemeenschappelijke tuin. Grondoppervlakte is samen ca 2360 m² INTERESSANT ALS INVESTERING! HET ENE RENOVEREN MET DE VERHUUR VAN HET ANDERE !!!  
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
35000 euro
Plaats
Sadina, regio Targovishte
Referentienummer
4321
Views
3495
Interieur
Verdiepingen
2
Kamers
woonkamer  -  eetkamer  -  open keuken  -  zolder  -  kelder
Slaapkamers
2
Badkamer(s)
1
Toilet(ten)
1
Voorzieningen
Keukenapparatuur
gasfornuis  -  electrisch fornuis
Verwarming
houtkachel
Nutsvoorzieningen
gas  -  electra  -  water
Exterieur
Tuin
tuin rondom  -  terras
Voorzieningen buiten
parkeerplaats
Omgeving
Ligging
in een dorp  -  landelijk  -  rustiek
Omgeving
nabij bossen
Landschap
heuvelachtig
Vervoersmogelijkheden
vliegveld > 50 km
Bouwkundig
Type woning
vrijstaand
Staat van onderhoud
in perfecte staat
Financieel
Prijsklasse
tot € 50.000
countryside bulgaria

Wat & Hoe Taalgids Bulgaars is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal.