Woning in Attala, Tolna  € 52307

Omschrijving

U komt de woning binnen in de keuken en dan naar rechts om in de woonkamer te komen en vanuit hier komt u in de slaapkamer en de badkamer of (apart) toilet. Klein maar fijn en alles is er.

De tuin is met 4.117 m2 best heel groot en bestaat uit akkerland, acaciabomen, een achtertuin met bijgebouwen geschikt voor het houden van dieren, een kleine moestuin, een werkplaats, garage en kelder.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met een hout gestookte kachel. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

Attalla is een dorp met een bijna 900 inwoners en ligt langs de weg Kaposvár - Dombóvár. In het dorp doet u de dagelijkse boodschappen en de grotere inkopen doet u in Dombóvár wat op een 6 km ligt. De andere kant op ligt Kaposvár op een 18 km.

In Dombóvár het Gunaras strand bad en in Igal vindt u ook een mooi zwembad. De stad Kaposvár is de hoofdstad van de provincie en daar alles wat een grote stad kan bieden. Van ziekenhuis, sportmogelijkheden, scholen tot grote winkelketens, restaurants etc.

Gezellige woning. Klein maar met een flink perceel.

 
 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
52307
Plaats
Attala
Referentienummer
2146
Views
102
Interieur
Woonoppervlak (m²)
50 - 74 m²
Slaapkamers
1
Badkamer(s)
1
Financieel
Prijsklasse
€ 50.000 - 100.000

Kaart

dorp-tihany-balaton-meer


Tussen de reeksen toeristische conversatiegidsjes springt die van de ANWB er gunstig uit. Hij biedt de traditionele inleidingen en thematische rubriekjes, maar is telkens net iets uitvoeriger en degelijker.