Woning in Kapospula, Tolna  € 66666

Omschrijving

De woning biedt u de centrale hal / woonkamer, 3 slaapkamer, de keuken en de badkamer. De woning is in redelijke conditie, maar kan een update gebruiken.

Het perceel is 3.343 m2 groot en licht glooiend. Kan gebruikt worden voor veeteelt en landbouw. U kunt hier zelfvoorzienend wonen. Een groot deel van het terrein is 2.500 m2 en dat is omheind en er is waterleiding aangelegd voor bewatering en irrigatie.
Op het grondstuk verder nog diverse bijgebouwen, stallen, schuren, de kelder, een dubbele garage en diverse fruitbomen.

Elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met de gas convectoren en kachels. Telefoon en/of internet aansluiten is geen probleem.

Kapospula gaat u vinden in het mooie groen deel van de regio Dombóvár – Kaposvár – Balaton. Niet ver van de rivier de Kapos. Gelegen langs de weg tussen Kaposvár en Dombóvár in een mooi rollende landschap. In Kapospula wonen ongeveer 1.000 inwoners en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. Voor het betere inkopen gaat u naar Kaposvár (25 km) of Dombóvár (3 km).

Zeker in de zomer is een bezoek aan het strandbad in Gunaras (in Dombóvár, op een 7 km) zeker de moeite waard. Ook een dagje Balaton is nog wel te doen. Met ruim een uurtje zit u in de bekende badplaats Siófok.

Ruime woning met veel bijgebouwen om zelfvoorzienend te kunnen wonen.

 
 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
66666
Plaats
Kapospula
Referentienummer
2156
Views
61
Interieur
Woonoppervlak (m²)
100 - 150 m²
Slaapkamers
3
Badkamer(s)
1
Financieel
Prijsklasse
€ 50.000 - 100.000

Kaart

traditioneel Hongaars dorp met kerk


Taalcursus Hongaars is bedoeld om Nederlandstalige cursisten binnen een aanvaardbare tijd Hongaars te leren. Samen vormen de boeken en de website een complete cursus voor beginners én gevorderden, die geschikt is voor gebruik in de klas en voor zelfstudie.