Villa, 4 slaapkamers, olijfgaard, panorama, loopafstand dorp.  € 595000

Description

Mooi gerenoveerde Toscaanse villa met op loopafstand van het kleine pittoreske dorp met de belangrijkste voorzieningen. Het huis word omringd door een tuin van circa 100m2 die uitloopt in een 12.000 m2 grote olijfgaard. De bereikbaarheid is optimaal ( slechts 25 min. van Pisa airport, en 15 min naar het station van Pontedera) en ondanks de nabijheid van de woonkern geniet het volop privacy en een fraai uitzicht. Het royale woonoppervlak van 285 m2 is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond beschikt men over een ruime living met grote haard, een grote keuken, een eetkamer een salon. Bovendien is er een badkamer, een wasruimte en een berging. De living biedt directe toegang tot terras en tuin. De bovenverdieping biedt 3 slaapkamers waarvan 1 met badkamer (en-suite), een badkamer voor de andere vertrekken, en een tweede woonkamer die eventueel dienst kan doen als 4de grote slaapkamer. De renovatie is uitgevoerd met hoogwaardige en karakteristieke materialen en het huis verkeerd in optimale staat. 

Het Kleine dorpje Cevoli maakt deel uit van de gemeente Casciana - Lari, van ouds bekend bij welgestelden uit de steden Pisa, Livorno en Firenze, die hier al vroeg hun luxueuze buitenverblijven lieten bouwen. Het gebied is gekenmerkt door wisselend heuvellandschap, veel groen, prachtige historische villa's en het kasteel van Lari.

Een comfortabel huis op een unieke locatie, zeer geschikt als vakantieverblijf, maar zeker ook voor langere periode of vaste woon en verblijfplaats. Alles is op korte afstand aanwezig: De natuur, het dorpje, het stadje Pontedera, de kust, de luchthavens en in 45 min tot een uur rijden: Lucca, Pistoia, Livorno, Pisa, Firenze, San Gimignano, Siena, Volterra.

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
595000
Location
Cevoli di lari
Reference number
ItaliaCasa_4103
Views
71
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
3 +
Provisions
Heating
central heating
Financial
Price range
€ 500.000 +
Additional costs
expenses buyer

Kaart