Appartament in kleinschalige borgo met 2 slaapkamers en zwembad  € 235000

Description

Het appartement heeft een oppervlakte van ongveer 115 m2 met twee verdiepingen. Er is een kleine privétuin aan de voorkant. Op de begane grond is er een ruime woon / eetkamer, een keuken, een studeerkamer, een badkamer met aparte ruimte ervoor. Een interne trap leidt naar de eerste verdieping met het slaapgedeelte, waar zich een hal, twee slaapkamers en een badkamer bevinden. Inbegrepen in de verkoop zijn de volgende condominium delen: een overdekt terras in de condominiumtuin met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter, een technische ruimte / magazijn op de ondergrondse verdieping van ongeveer 80 vierkante meter, de bijbehorende gemeenschappelijke grond van ongeveer 2.6 ha en tot slot een gemeenschappelijke binnenplaats met een zwembad.

Het pand is in 2008 volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen in een typisch Umbrische rustieke stijl, met een unieke charme. Aan de buitenkant heeft het prachtige stenen gevels, binnen zijn er terracotta vloeren en plafonds zijn met houten balken en zichtbare tegels.

De woning is direct bewoonbaar, beschikt over alle hoofdvoorzieningen en is correct aangesloten op alle nutsvoorzieningen.

Het is zeer geschikt als vakantie of weekendhuis buiten de stad. Door de strategische ligging zijn veel beroemde plaatsen in Toscane en Umbria gemakkelijk bereikbaar. Supermarkten en restaurants vindt u in het nabijgelegen Tavernelle, maar ook gezellige plaatsjes als Panicale, Paciano, Citta della Pieve liggen dichtbij.

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
235000
Location
Piegaro
Reference number
ItaliaCasa_5222
Views
245
Interior
Living space (m²)
100 - 150 m²
No. of bedrooms
2
No. of bathrooms
2
Provisions
Heating
central heating
Exterior
Garden
private pool (heated)
Financial
Price range
€ 200.000 - 300.000
Additional costs
expenses buyer

Kaart