Pension met restaurant te koop aan de rand van de stad Varnsdorf. Het pension bevind zich vrijstaand, grondstuk van 7500 m2.  € 380000

Omschrijving

Pension heeft 5 kamers, totaal 14 bedden en een keuken voor de gasten. Iedere kamer heeft zijn eigen klimatisering en verwarmingssysteem. Het pension heeft zijn eigen ingang, tuin en terras met grillplaats en kampvuurplaats. Het restaurant biedt plaats voor 40 personen, het terras welke uitzicht biedt over het meer biedt nogeens 40 plaatsen. Er is een openhaard aanwezig, een zithoek en een bar. Een compleet ingerichte ruime keuken met eigen magazijn. De gehele inventaris is in de prijs inbegrepen. Het bedrijf is het gehele jaar geopend, heeft heel wat vaste clienten zowel in het pension als restaurant. Het gebouw wordt ook zeer veel ingebruik genomen voor feesten en partijen. Door de ligging van dit pension zijn niet alleen de Tsjechen gasten, maar ook de Duitsers en Nederlanders zijn zeer vaak te gast. 
Varnsdorf ligt aan de grens met Duitsland. Op een steenworp van Ceska Svycarsko het zeer mooie natuurpark met zijn rotsformaties. Er zijn verschillende wandel/fietsroutes in de omgeving. Zeer veel historische monumenten en plaatsen in de omgeving. Oftewel een zeer toeristisch gebied. Het meer waaraan het pension staat is in het voor- en najaar een uitstekende plek voor visserij, in de zomermaanden een zeer geliefde plaats voor badgasten. Mocht u verdere informatie willen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij spreken Nederlands, Duits, Engels, Tsjechisch en Russisch. Prijs is bespreekbaar. Verkoop door privé omstandigheden.  
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Hotel
Prijs (€)
380000
Plaats
varnsdorf
Referentienummer
18030604
Views
2513
Interieur
Woonoppervlak (m²)
> 250 m²
Verdiepingen
2
Slaapkamers
4 +
Badkamer(s)
3+
Toilet(ten)
3+
Voorzieningen
Extra's
open haard
Gemeubileerd
gemeubileerd
Keukenapparatuur
gasfornuis  -  oven  -  magnetron  -  koelkast  -  afwasmachine  -  wasmachine  -  wasdroger
Verwarming
hete-luchtverwarming  -  gaskachel(s)
Nutsvoorzieningen
gas  -  electra  -  water
Exterieur
Tuin
tuin rondom  -  terras
Balkon/dakterras
balkon(s)
Voorzieningen buiten
berging
Omgeving
Ligging
in de buurt van een stad  -  vrij uitzicht
Omgeving
aan meer  -  nabij bossen
Landschap
bergachtig
Sportmogelijkheden
mountainbiken  -  bergwandelen  -  golfen  -  skieën  -  zwemmen
Vervoersmogelijkheden
vliegveld > 50 km
Bouwkundig
Type woning
vrijstaand
Bouwperiode
1980 - 1989
Staat van onderhoud
in goede staat
Financieel
Prijsklasse
€ 300.000 - 500.000
Bijkomende kosten
kosten koper
Perceel
in eigendom