Building land (7)


Als u nog eens een woning wilt (laten) bouwen in Hongarije dan kan dit er een mooi bouwperceel voor zijn. Prima gelegen ten opzichte van het dorp. Al voorzien van de nutsvoorzieningen (wat in Hongaijre veel tijd en geld kan kosten) en in een buurt welke volop in ontwikkeling is,.

Het perceel is 1.200 m2 groot en u kunt hier rusitg een 20-30 % van bebouwen zodat er nog een mooie tiuin ove... More info


Het perceel is 3.600 m2 groot en u kunt hier 3% van bebouwen. Op het perceel nu een wijnhuisje van een 30m2.

In het gebouw is elektriciteit. Water kunt u uit de (te boren) put halen en voor de afwatering moet er een septic tank komen.

Het perceel is heel mooi gelegen. In het wijngebied en niet ver van het dorp. Ligt aan de straat, op weg naar Deák Kúthoz. Prachtig uitzicht.

More info

Het perceel is 1.037m2 groot. Het is 18 meter breed en u kunt hier 30% bebouwen. Perceel biedt een mooi uitzicht met zelfs een stukje zicht op het Balaton.

Op het perceel zijn water, gas een aan aansluiting voor de riolering aanwezig. Elektriciteit moet nog aangesloten worden. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem

Dit bouwperceel gaat u vinden in een rustige straat aan ... More info


Het perceel is 993 m2 groot. Het is 19 meter breed en u kunt hier 30% bebouwen.

Op het perceel zijn elektriciteit en gas aanwezig. Voor water en de riolering kunt u een aansluiting laten maken. Zijn in de straat aanwezig. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem

Het perceel lig op maar 500 meter van het mooie wellness bad in Kehidakustány.

Kehidakustány is een dorp ... More info


Het perceel is 6.111 m2 groot en u kunt hier 3% bebouwen tot 6 meter hoog. Het is landbouwgebied, dus een lange procedure. 

Op het perceel is water aanwezig en elektriciteit kan vanuit de straat worden aangesloten. Perceel is goed te bereiken via een geasfalteerde weeg en de laatste 100 een landweg.

Zalaszentgrót is een wat grotere plaats en daar alles wat een grote stad te b... More info


Die Grundstücke liegen von Thermalbad Héviz 3 km entfernt. Bebaubar 30 %.... More info

Bebaubar 30 %, Einfamilienhaus, Doppelhaus 4 Wohnungen. Kein Bauzwang, auch als Kapitalanlage hervorragend geeignet.... More info
 1