Woning in Miháld, Zala  € 43589

Omschrijving

U komt binnen in de hal en dan naar links en rechtdoor is er een slaapkamer. Naar rechts komt u in de woonkamer en vandaar kunt u naar de keukenruimte en de badkamer.

Het perceel is 2195 m2 groot en daar nog de zomerkeuken en de vroegere stallen. Ook diverse (fruit)bomen.

De voorzieningen water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning kan met houtkachels verwarmd gaan worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

U vindt dit huis in het dorp Miháld. Miháld is een dorp van bijna 1.000 inwoners iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp kunt u prima de dagelijkse inkopen en doen en verder vindt u in Nagykanizsa alle grote winkelketens om uitgebreid te shoppen. In Nagykanizsa ook een leuk centrum, diverse scholen en een ziekenhuis. In de zomer is het goed vertoeven bij het zwembad en als u naar een thermaal bad wilt, dan is het bad van Zalakaros op een 12 km. In de omgeving mooi heuvelachtig landschap.

Sleutelklare woning waar u snel kunt wonen.

 
 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
43589
Plaats
Miháld
Referentienummer
2093
Views
332
Interieur
Woonoppervlak (m²)
50 - 74 m²
Slaapkamers
2
Badkamer(s)
1
Financieel
Prijsklasse
tot € 50.000

Kaart

Checkliste mit Hand und Bleistift


Tussen de reeksen toeristische conversatiegidsjes springt die van de ANWB er gunstig uit. Hij biedt de traditionele inleidingen en thematische rubriekjes, maar is telkens net iets uitvoeriger en degelijker.