Woning in Miháld , Zala  € 33333

Omschrijving

De woning is in 2023 voorzien van nieuwe waterleidingen vloertegels, enkele ramen zijn vervangen, de badkamer is vernieuwd etc. Er is nog wel werk te doen, maar dan heeft u er een leuke woning aan.

U komt binnen in de hal en dan kunt u naar een grotere en een kleine kamer, de keuken en van de keuken weer naar de badkamer.

Het perceel is 2.344 m2 groot naast de woning nog een zomerkeuken en de vroegere stallen. Ook diverse (fruit)bomen.

Water en elektra zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning kan met houtkachels verwarmd gaan worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

U vindt dit huis in het dorp Miháld. Miháld is een dorp van bijna 1.000 inwoners iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp kunt u prima de dagelijkse inkopen en doen en verder vindt u in Nagykanizsa alle grote winkelketens om uitgebreid te shoppen. In Nagykanizsa ook een leuk centrum, diverse scholen en een ziekenhuis. In de zomer is het goed vertoeven bij het zwembad en als u naar een thermaal bad wilt, dan is het bad van Zalakaros op een 12 km. In de omgeving mooi heuvelachtig landschap.

Dit zou zomaar een leuke vakantiewoning kunnen worden, maar ook prima om permanent te gaan bewonen.

 
 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
33333
Plaats
Miháld
Referentienummer
2111
Views
310
Interieur
Woonoppervlak (m²)
75 - 99 m²
Slaapkamers
1
Badkamer(s)
1
Financieel
Prijsklasse
tot € 50.000

Kaart

uitzicht op een Hongaars meer

Informatie over het wonen en kopen van onroerend goed in Hongarije.