80 Properties for Sale in Sweden

(€) SEK 11500000,  Åkersberga,  Östra Mellansverige
(€) SEK 2850000,  Skene,  Västsverige
(€) SEK 3500000,  Åmål,  Västsverige
Zomerhuisje in Zweden
Een lichte gevel reflecteert de zonnewarmte, donker absorbeert de warmte en verwarmt de muren overdag. Het is geen toeval dat de donkerrode houten gevels de overhand hebben in Scandinavië. Dit geeft niet alleen een traditionele uitstraling, het is gewoon praktisch.
Zweedse woningen in het landschap
Overweegt u naar Zweden te verhuizen? Onze uitgebreide gids helpt u de ins en outs te begrijpen van het huren van een huis in stedelijke en landelijke gebieden. Leer meer over huurprijzen, onderverhuur, contractdetails en lokale gebruiken. Bereid u voor op uw nieuwe thuis in Zweden!
Huizen op het Zweedse platteland
Leer meer over de 'Bostadsrätt', een speciale woonvorm in Zweden die een alternatief biedt voor de traditionele woningaankoop. Ons artikel belicht de oorsprong, ontwikkeling, financiële aspecten en het aankoopproces van deze unieke vorm van eigendom. Ideaal voor iedereen die overweegt te verhuizen naar Zweden
gezellige houtkachel in het huis
Ontdek de beste manieren om uw tweede huis in Zweden te verwarmen. Van elektrische verwarming tot warmtepompen, houtkachels en zonne-energie. Leer meer over kosten, energie-efficiëntie, en Zweedse subsidies voor duurzame systemen
zweedse huisjes aan het water
Geen zin en tijd om saaie Zweedse grammatica boeken door te worstelen? Met deze 7 Zweedse taal tips kun je op een efficiënte manier tussen alle bedrijven door Zweeds leren.