15568 Properties for Sale at Affidata.com

(€) 695000,  Galé,  Portugal
(€) 299000,  La Monnerie Le Montel,  France
(€) 320000,  Miers,  France
Oude huizen in de zon
Sicilië biedt huiseigenaren kansen in ecotoerisme. Door te investeren in zonne-energie, waterbeheer, en lokale bouwmaterialen, kunnen ze bijdragen aan een groener eiland. Partnerschappen met lokale ambachtslieden en educatieve programma's versterken ook de lokale economie en natuurbehoud.
Stapel oude dakpannen
Renoveren van een Siciliaanse dorpswoning vraagt om veel voorbereiding. Bouw-, erfgoed- en milieuvergunningen zijn essentieel. Start vroeg, huur lokale experts in en wees flexibel om de bureaucratische uitdagingen te navigeren.
Voorraad oude deuren voor hergebruik
Een huis op Sicilië renoveren vereist zorgvuldige planning. Kies een meertalige, lokale aannemer die bekend is met regionale bouwvoorschriften en geregistreerd staat bij een beroepsorganisatie. Overweeg een projectmanager om toezicht te houden, let op culturele verschillen in tijdsbeheer, en zorg voor een duidelijk contract met alle projectdetails.
Dorp in de Franse Elsas
Frankrijk beschermt plattelandsgeluiden met een wet tegen klachten van nieuwkomers. Bedoeld voor buitenlanders die een tweede huis willen kopen, benadrukt de wet het belang van culturele integratie en respect voor het landelijke leven, inclusief natuurlijke geluiden en lokale tradities. Het doel is harmonie tussen originele bewoners en "néoruraux".
Huis in Normandie
Als u overweegt om naar Frankrijk te verhuizen of daar al woont, kan onze uitgebreide gids u helpen bij het navigeren door het leven in Frankrijk. Van het kopen van onroerend goed tot het leren van de Franse taal, en van het vinden van een baan tot het verkennen van de cultuur en toeristische attracties, wij hebben de informatie die u nodig heeft. Lees nu verder om alles te ontdekken wat u moet weten over wonen en leven in Frankrijk.