15538 Properties for Sale at Affidata.com

(€) 199000,  Vamvakopoulo Chania,  Greece
(€) 350000,  Chania,  Greece
(€) 146000,  Torrox Costa,  Spain
Haven met boten in Spanje
Welkom! Deze pagina is uw gids voor het kopen, bezitten en renoveren van een huis in Spanje. Van het zoeken naar uw droomhuis tot het begrijpen van juridische documenten, aardbevingsbestendigheid en de wereld van makelaars - begin uw Spaanse woondroom hier met ons!
Platteland in Toscane
Welkom! Deze pagina is uw gids voor het kopen, bezitten en renoveren van een huis in Italië. Van het zoeken naar uw droomhuis tot het begrijpen van juridische documenten, aardbevingsbestendigheid en de wereld van makelaars - begin uw Italiaanse woondroom hier met ons!
gezellige houtkachel in het huis
Ontdek de beste manieren om uw tweede huis in Zweden te verwarmen. Van elektrische verwarming tot warmtepompen, houtkachels en zonne-energie. Leer meer over kosten, energie-efficiëntie, en Zweedse subsidies voor duurzame systemen
Houten vakantiehuis frankrijk
Ontdek onze uitgebreide gids over het onderhouden van uw houten vakantiehuis. Van regelmatige inspecties en schoonmaken, tot bescherming tegen ongedierte en schilderen. Leer hoe u isolatie en seizoensgebonden onderhoud kunt aanpakken om de levensduur van uw huis te verlengen en ervan te blijven genieten.
Huizen op het Zweedse platteland
Leer meer over de 'Bostadsrätt', een speciale woonvorm in Zweden die een alternatief biedt voor de traditionele woningaankoop. Ons artikel belicht de oorsprong, ontwikkeling, financiële aspecten en het aankoopproces van deze unieke vorm van eigendom. Ideaal voor iedereen die overweegt te verhuizen naar Zweden