16721 Woningen te Koop op Affidata.com

(€) 245000,  Torrox Costa,  Spanje
(€) 265000,  Moulins-Engilbert,  Frankrijk
(€) 350000,  Albufeira,  Portugal
Apartementen in Calpe
Ontdek de groeiende markt van bankbeslag vastgoed in Spanje met onze uitgebreide gids voor potentiële kopers. Leer over unieke investeringskansen in woningen en commerciële panden, beschikbaar tegen verlaagde prijzen door hypotheek wanbetalingen. Onze gids biedt inzicht in het vinden en aankopen van deze eigendommen, benadrukt de variatie in aanbod, en bespreekt het belang van due diligence en bewustzijn van potentiële risico's. Ideaal voor zowel investeerders als particuliere kopers die geïnteresseerd zijn in de Spaanse vastgoedmarkt.
Het dorp Deia op Mallorca
De Nota Simple, een officieel document van het Spaanse Kadaster, is essentieel voor de aankoop van onroerend goed in Spanje. Het bevat juridische, financiële, fiscale en bouwkundige details van een eigendom, inclusief eigendomsbeschrijving, lasten, en kadastrale waarde. Dit document is cruciaal voor het verifiëren van eigendom en het waarborgen van transparantie in vastgoedtransacties.
Uitzicht op Morano Calabro
Verken de essentie van 'condominio' en 'comunione' in ons uitgebreide overzicht van Italiaans mede-eigendom. Deze gids biedt diepgaande inzichten in de juridische aspecten, beheerstructuren en recente ontwikkelingen in het vastgoedrecht. Voorzien van praktijkvoorbeelden, is deze gids ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in het Italiaanse onroerend goed, van potentiële kopers tot vastgoedprofessionals
Platteland in Toscane
Welkom! Deze pagina is uw gids voor het kopen, bezitten en renoveren van een huis in Italië. Van het zoeken naar uw droomhuis tot het begrijpen van juridische documenten, aardbevingsbestendigheid en de wereld van makelaars - begin uw Italiaanse woondroom hier met ons!
Uitzicht op oude stad in de Abruzzen
Ontdek de essentie van het Italiaanse 'condominio' in deze gedetailleerde gids. Begrijp hoe mede-eigendom in appartementsgebouwen werkt, inclusief de verdeling van eigendom, beheer, en onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes. Leer over de juridische aspecten, rol van de Vereniging van Eigenaren (VvE), en geschillenbeslechting. Ideaal voor potentiële kopers, huidige eigenaren, en vastgoedprofessionals geïnteresseerd in Italiaans vastgoedrecht.