17808 Properties for Sale at Affidata.com

(€) 15900,  Potony,  Hungary
(€) 90000,  Partaloa,  Spain
(€) 129000,  Rambla de Oria,  Spain
Ik vertrek emigreren
Dat Le Marche een populair gebied is om naar te emigreren blijkt wel uit alle andere Nederlandse stellen in Ik Vertrek die ook verhuisden hier naar toe. Bijvoorbeeld Jeroen Bults en Marleen Tijdeman die bouwden aan hun villa Numoviv in het dorpje Gualdo en recent nog de familie Tammenga met camping Sempreverde in de buurt van Pergola. En zo zijn er vast nog ontzettend veel Nederlanders, die net als hen, hun boeltje hebben gepakt en zijn verhuisd naar Le Marche.
kandidaten gezocht Ik vertrek avro tros
De makers van 'Ik vertrek' zijn nu op zoek naar mensen die met meerdere stellen of gezinnen gaan emigreren. Ze zoeken twee of drie huishoudens die samen naar het buitenland vertrekken en gezamenlijk een onderneming willen starten
Landschap met borgo in Toscane
Mijn vriendin Lotte en ik (Bas) wilden graag een huis in Italie. Eerlijk gezegd, was ik het die al heel lang in Italië wilde wonen. Na ooit in Italië te hebben gestudeerd, wilde ik er permanent heen. Echter de economische situatie was en is er niet vergelijkbaar met Nederland. De salarissen liggen gemiddeld 20% lager en in de grote steden is het leven vergelijkbaar qua prijspeil met Nederland.
Appartementen in La Plagne
‘Waarom duurt het zo lang voordat je in frankrijk de sleutels van je nieuwe huis in handen krijgt?’ Een veelgestelde vraag. Terwijl de Nederlandse procedure van aankoop enkele weken (en soms zelfs maar enkele dagen) in beslag neemt ben je in Frankrijk al gauw drie maanden kwijt.
Olijvenoogst Griekenland
Sommige mensen hebben mij de laatste tijd geschreven met de vraag hoe ze tijdens hun vakantie het echte Griekenland kunnen vinden. Een Griekenland dichter bij het onvoorspelbare Griekenland van weleer, het Griekenland van Zorba de Griek, van voor het massatoerisme en de verspreiding van de culturele leegte van de EU