18817 Woningen te Koop op Affidata.com

(€) 95000,  Orvieto,  Italië
(€) 65000,  MAUROUX,  Frankrijk
(€) 115000,  RONNET,  Frankrijk
Rieten dak laten renoveren
Een huis gekocht in Frankrijk en dat grondig laten renoveren? Of op zoek naar een mooie tweede woning en benieuwd naar de mogelijkheden van verbouwen? In de beide fases is het verstandig om hier goed over na te denken en rekening te houden met een aantal belangrijke punten.
Lentelandschap Toscane
In mijn vorige column gaf ik een voorbeeld van hoe een Italiaanse droom in rook kan opgaan. Een dure les, zeker als de verantwoordelijke tussenpersoon daarna niet thuis geeft. Als de betreffende koop wel was doorgegaan, zouden er ook problemen zijn ontstaan. Wat was het geval: het budget was toereikend om een boerderij met landerijen te kopen, maar niet om ook de kosten van de notaris, overdrachtsbelasting, tussenpersoon en opknapwerk te voldoen.
Woningen in Salvador de Bahia
Ik lees bijna dagelijks klachten van expats over Braziliaanse condo's en de kosten. De klachten komen voort uit het gebrek aan kennis over hoe condo's zijn georganiseerd in Brazilië.
Interieur woning
Vaak wordt vergeten dat het voor de verkoopbaarheid belangrijk is om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Regelmatig maken wij mee dat verkopers hieraan geen of weinig aandacht besteden.
Oude deuren
Maandelijks overzicht van de nieuwste Frankrijk boeken die onlangs verschenen zijn of binnenkort verschijnen. Boeken over eten, drinken en reizen in Frankrijk, wandel- en kampeergidsen, kunstboeken, Franse literatuur en de nieuwste expatverhalen. Je kunt vanaf deze pagina direct doorklikken naar de website van Bol.com om het boek te bestellen.