Woning in Selly, Baranya  € 30769

Omschrijving

De woning behoeft nog wel wat werkt zoals u op de foto’s kunt zien, maar heeft wel mogelijkheden.

U komt de woning binnen in de hal en dan heft u rechts de twee kamers aan de straatkant, Kan prima een woonkmare en slaapkmer zijn, verder grenst de hal aan de keuken , de bijkeuken en de badkamer. Links van de woning is er een zomerkeuken en een kelder. De zomerkeuken zou u bij de woning kunnt betrekken om daar een twee slaapkamer te realiseren.

Het perceel is 1.261 m2 groot en u vindt er enige bouwgebouwen en een (geboorde) waterput.

Er is elektra (op het moment afgesloten), gas en water. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan centraal verwarmd worden. Telefoon en Internet kunnen aangesloten worden.

Selly is een middelgrootte plaats/stadje met de bijna 3.000 inwoners. In Selly kunt u prima de boodschappen doen, uit eten gaan, of een terrasje pikken. Er zijn diverse winkels, bank, school en in Selly een (thermaal) zwembad. Op een 20-25 km is er de grotere plaats Szigetvár.

Een huis waar nog best een en ander aan moet gebruen, maar wat de moeite kan lonen.

 
 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
30769
Plaats
Selly
Referentienummer
2193
Views
379
Interieur
Woonoppervlak (m²)
100 - 150 m²
Slaapkamers
1
Badkamer(s)
1
Financieel
Prijsklasse
tot € 50.000

Kaart

Veszprém, Hungary


Tussen de reeksen toeristische conversatiegidsjes springt die van de ANWB er gunstig uit. Hij biedt de traditionele inleidingen en thematische rubriekjes, maar is telkens net iets uitvoeriger en degelijker.