Hirsch Apartments  € 1700000

Omschrijving

De 'Hirsch Apartments' bestaan uit drie gedeeltes, welke allen zijn geinspireerd door het bekende gebouw Gomsetal vallei. De solide en natuurlijke plinten zijn de basis van de residentie, waarop de hoofd structuur (van hout) op is gebouwd. Hier tussenin is een zeer moderne glazen constructie gebouwd. Het centrale trappenhuis verbind u met drie verschillende appartementen op verschillende verdiepingen. Door deze constructie heeft elk object een prachtig uitzicht naar het Westen, Oosten en het Zuiden. Elk appartement beschikt ook over een ruim balkon, waarop u gedurende de dag zon heeft. Er zijn nog steeds twee slaapkamer appartementen (start vanaf € 1.700.000), drie slaapkamer appartementen (start vanaf € 2.710.000) en prachtige vier slaapkamer appartementen of terwijl de penthouses (€3.150.000) beschikbaar. De 'Hirsch Apartments' zijn allemaal volledig nieuw en klaar voor de nieuwe bewoners. Het kan direct aangekocht worden als een tweede vakantie huis in een prachtig ski gebied. Indien u meer informatie wilt, neem dan contact met ons op. N.B: De prijzen worden weergegeven in Zwitserse CHF en kunnen daardoor anders zijn dan zijn weergegeven. http://www.leisure-properties.nl/for-sale/aletscharena-switzerland/hirsch-apartments.html 
Andermatt heeft een zeer centrale ligging. Hierdoor heeft het een zeer goede connectie naar de internationale transport routes. De vliegvelden van Zurich, Basel en Milan zorgen voor een goede toegankelijkheid naar de vlieg services. Ook is er een viegveld voor prive vliegtuigen, op ongeveer 45 minuten van Andermatt. Via de weg van Stuttgart of Munchen kan het dorp binnen 4 uur worden bereikt. Vanaf Milan is het circa 2 uur rijden en vanaf Zurich circa 90 minuten.  
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Penthouse
Prijs (€)
1700000
Plaats
Andermatt
Referentienummer
104
Views
1370


Met deze cursus maak je je snel en grondig de grondbeginselen van het Duits eigen. Leer in je eigen tempo of gebruik het boek bij je studie op een taalinstituut of volksuniversiteit.