Villa - Albufeira - Albufeira  € 2950000

Description

Deze villa met zeezicht ligt op een zeer bevoorrechte locatie in Albufeira, direct aan de kust.
Deze lichte woning biedt veel licht, een ideale locatie om naar het strand te lopen, en alle gemakken van een huis dat het hele jaar door geopend is.

De begane grond heeft een en-suite slaapkamer voor gasten, met gemakkelijke toegang tot de rest van de begane grond, evenals de buitenruimte. Als je de hal volgt naar de woonkamer, heb je aan de rechterkant de keuken met opslagruimte, een aparte wasruimte en de eetkamer, bereikbaar vanuit zowel de keuken als de woonkamer.

Het overdekte buitenterras, direct naast de woonkamer, biedt een fantastische buitenlounge in de schaduw voor de zomeravonden, en ook met toegang tot het zwembad en het omliggende terras. Op dit niveau is er ook een gastentoilet met douche.

De eerste verdieping heeft twee slaapkamers die een badkamer delen, elk met toegang tot grote balkons met prachtig uitzicht op de kust.

Enkele kenmerken van dit huis zijn de zonoriëntatie, waardoor je een ongelooflijk uitzicht hebt bij zonsopgang, de goed onderhouden tuin met laag waterverbruik, de privacy en de loopafstand naar het strand.

De tuin is zorgvuldig aangelegd om een privéoase te creëren met paden, 25 olijfbomen, vijgen- en palmbomen en verschillende tropische plantensoorten.

De villa is ook uitgerust met zonnepanelen, airconditioning, dubbel geïsoleerde ramen, een eigen parkeerplaats binnen het perceel, elektrische poorten, een alarmsysteem en video-intercom.

 
 
Description

Characteristics

General
Property type
Villa
Price (€)
2950000
Location
Albufeira
Reference number
EAV-3743
Views
841
Interior
No. of bedrooms
3
No. of bathrooms
3 +
Constructional
Building period
1990 - 1999
Financial
Price range
€ 500.000 +

Kaart