28 Properties for Sale in Costa Dorada

(€) € 645.000,-,  Hotel Els Requers,  Costa Dorada
(€) 850 000,  Miravet,  Costa Dorada
(€) 110000,  La Pobla de Mafumet,  Costa Dorada
Spaanse lunch
Er zijn zowel voordelen als nadelen aan het kopen van een huis in Spanje. Voor de meeste mensen wegen de voordelen ruimschoots op tegen de nadelen. In deze post heb ik een aantal voor- en nadelen opgesomd.
Rozetten op een oude muur
Ontdek de cruciale aspecten van het kopen van vastgoed in Spanje met onze gids. Leer over zonering, planvergunningen, en praktische stappen voor een succesvolle aankoop. Essentieel leesvoer voor iedereen die geïnteresseerd is in Spaans onroerend goed.
Interieur van een woning
Ontdek de essentiële aspecten van aanbetalingen bij het kopen van vastgoed in Spanje met onze gids. Leer alles over de betekenis, de grootte, en aan wie je moet betalen, evenals de cruciale voorwaarden voor het doen van een aanbetaling. Onze deskundige tips helpen je de Spaanse vastgoedmarkt veilig en met vertrouwen te betreden, en bieden waardevol inzicht in het juridische en financiële proces van het aankopen van vastgoed in Spanje.
Witte Spaanse nieuwbouw woning
Ontdek de Spaanse Hypotheekmarkt in 2024: Veranderingen in vastgoedprijzen, hypotheekdynamiek, en rentetrends. Lees over stijgende huisprijzen in dynamische steden zoals Madrid en Barcelona, en de invloed van Europese rentetarieven op de hypotheekmarkt. Krijg inzicht in de Euribor-prognoses, de impact van de nieuwe Woningwet op de huurmarkt, de rol van buitenlandse investeerders en de uitdagingen in de nieuwbouwsector. Een uitgebreid overzicht van de Spaanse vastgoedmarkt en hypotheeklandschap in 2024, met analyses en prognoses voor potentiële kopers en investeerders.
oude houten deur
Leer over vierkante meters bij het kopen van een woning in Spanje. Dit artikel behandelt de verschillen tussen bruto en netto metingen, de risico's van misleidende vastgoedadvertenties, en problemen met illegale uitbreidingen. Krijg inzicht in due diligence en de juridische en financiële gevolgen van onnauwkeurige woninggrootte. Essentieel voor wie onroerend goed in Spanje koopt, biedt het praktische tips voor een veilige en geïnformeerde aankoop.