Gerenoveerd appartement in leuk dorp  € 165000

Description

Geheel gerenoveerd appartement in middeleeuws dorpshuis met karakteristieke details ligt op de eerste en tweede etage en wordt bereikt via een ruime trap.  Vanuit het centrale halletje komt u in de woonkamer met mooi gewelfd plafond en oude tegelvloer en openslaande deuren en gaat (via een trapje) over in de moderne keuken met mooie natuurstenen muur en terras met uitzicht op de heuvels met middeleeuwse dorpjes. Heerlijk voor het genieten van de middag- en avondzon tijdens een aperitief of diner. 

De woonkamer geeft ook toegang tot de eerste ruime slaapkamer. Op de eerste etage bevinden zich verder een tweede slaapkamer, eveneens mooi gewelfd (nu in gebruik als kantoor), twee (kleine) badkamers en een ruimte voor de wasmachine. Op de tweede etage is verder een bergruimte en terras waar van de ochtend- en vroege middagzon genoten kan worden en een trap naar een derde terrasje aan de westzijde.

Het huis ligt op een steenworp afstand van de centrale parkeerplaats en van de winkeltjes voor dagelijkse levensbehoeften, restaurants en het zonnige terras op het dorpsplein waar koffie, lunch en diner wordt geserveerd. Civezza is niet alleen een prachtig typisch Ligurisch dorpje, er is een actieve dorpsgemeenschap die in de zomerperiode evenementen organiseert.

 
 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
165000
Location
Civezza
Reference number
ItaliaCasa_5626
Views
813
Interior
Living space (m²)
75 - 99 m²
No. of bedrooms
2
No. of bathrooms
2
Provisions
Heating
central heating
Financial
Price range
€ 100.000 - 200.000
Additional costs
expenses buyer

Kaart