Gerenoveerd appartement in leuk dorp  € 185000

Description

Geheel gerenoveerd appartement in middeleeuws dorpshuis met karakteristieke details ligt op de eerste en tweede etage en wordt bereikt via een ruime trap.  Vanuit het centrale halletje komt u in de woonkamer met mooi gewelfd plafond en oude tegelvloer en openslaande deuren en gaat (via een trapje) over in de moderne keuken met mooie natuurstenen muur en terras met uitzicht op de heuvels met middeleeuwse dorpjes. Heerlijk voor het genieten van de middag- en avondzon tijdens een aperitief of diner. 

De woonkamer geeft ook toegang tot de eerste ruime slaapkamer. Op de eerste etage bevinden zich verder een tweede slaapkamer, eveneens mooi gewelfd (nu in gebruik als kantoor), twee (kleine) badkamers en een ruimte voor de wasmachine. Op de tweede etage is verder een bergruimte en terras waar van de ochtend- en vroege middagzon genoten kan worden en een trap naar een derde terrasje aan de westzijde.

Het huis ligt op een steenworp afstand van de centrale parkeerplaats en van de winkeltjes voor dagelijkse levensbehoeften, restaurants en het zonnige terras op het dorpsplein waar koffie, lunch en diner wordt geserveerd. Civezza is niet alleen een prachtig typisch Ligurisch dorpje, er is een actieve dorpsgemeenschap die in de zomerperiode evenementen organiseert.

 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
185000
Location
Civezza
Reference number
ItaliaCasa_5626
Views
30
Interior
Living space (m²)
75 - 99 m²
No. of bedrooms
2
No. of bathrooms
2
Provisions
Heating
central heating
Financial
Price range
€ 100.000 - 200.000
Additional costs
expenses buyer

Kaart