Casa Leopardi is een prachtig appartement met twee badkamers en twee slaapkamer, gelegen in het historisch centrum van Monteleone di Fermo.  € 185000

Omschrijving

Casa Leopardi is een prachtig appartement gelegen in het historisch centrum van Monteleone di Fermo, een stadje dat de essentie van Le Marche belichaamt. De zorgvuldige restauratie heeft het historische karakter van het appartement bewaard, terwijl het toch voldoet aan de eisen van modern comfort. Het terras is uniek, een kleine serene oase waar men kan ontspannen en de tijdloze schoonheid van het Marchigiaanse landschappen kan bewonderen; de glooiende groene heuvels en de blauwe bergen van het Nationaal Park Sibillini. Ook voor een BBQ of een aperitivo is het de perfecte plek.

Het appartement beslaat een comfortabele 90 vierkante meter en is zorgvuldig ingedeeld over twee niveaus. De twee niveaus van het appartement bieden een slimme indeling die zowel openheid als privacy bevordert. Met twee slaapkamers en twee badkamers is het ideaal voor gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een ruime en toch intieme leefomgeving. 

Casa Leopardi is de thuisbasis voor avonturen en ontdekkingen in de omliggende heuvels, bergen, historische stadjes, stranden, cultuur, culinair... een dan weer een rustige plek om terug te keren na een dagje van verkenning en genieten.

 
 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Villa
Prijs (€)
185000
Plaats
Monteleone di fermo
Referentienummer
ItaliaCasa_5933
Views
648
Interieur
Woonoppervlak (m²)
75 - 99 m2
Verdiepingen
3+
Slaapkamers
2
Badkamer(s)
2
Toilet(ten)
3+
Voorzieningen
Verwarming
centrale verwarming
Exterieur
Tuin
terras
Omgeving
Ligging
in de stad  -  in een dorp  -  in de buurt van een dorp  -  landelijk  -  rustiek  -  vrij uitzicht
Landschap
bergachtig
Sportmogelijkheden
bergwandelen  -  mountainbiken
Vervoersmogelijkheden
vliegveld > 50 km
Bouwkundig
Bouwperiode
voor 1900
Staat van onderhoud
in perfecte staat
Financieel
Prijsklasse
€ 100.000 - 200.000
Bijkomende kosten
kosten koper

Kaart