Casa Leopardi is een prachtig appartement met twee badkamers en twee slaapkamer, gelegen in het historisch centrum van Monteleone di Fermo.  € 185000

Description

Casa Leopardi is een prachtig appartement gelegen in het historisch centrum van Monteleone di Fermo, een stadje dat de essentie van Le Marche belichaamt. De zorgvuldige restauratie heeft het historische karakter van het appartement bewaard, terwijl het toch voldoet aan de eisen van modern comfort. Het terras is uniek, een kleine serene oase waar men kan ontspannen en de tijdloze schoonheid van het Marchigiaanse landschappen kan bewonderen; de glooiende groene heuvels en de blauwe bergen van het Nationaal Park Sibillini. Ook voor een BBQ of een aperitivo is het de perfecte plek.

Het appartement beslaat een comfortabele 90 vierkante meter en is zorgvuldig ingedeeld over twee niveaus. De twee niveaus van het appartement bieden een slimme indeling die zowel openheid als privacy bevordert. Met twee slaapkamers en twee badkamers is het ideaal voor gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een ruime en toch intieme leefomgeving. 

Casa Leopardi is de thuisbasis voor avonturen en ontdekkingen in de omliggende heuvels, bergen, historische stadjes, stranden, cultuur, culinair... een dan weer een rustige plek om terug te keren na een dagje van verkenning en genieten.

 
 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
185000
Location
Monteleone di fermo
Reference number
ItaliaCasa_5933
Views
43
Interior
Living space (m²)
75 - 99 m²
No. of bedrooms
2
No. of bathrooms
2
Provisions
Heating
central heating
Exterior
Garden
terrace
Surroundings
Location
in the village  -  near a village  -  in the countryside  -  free view
Sporting possibilities
mountaineering
Financial
Price range
€ 100.000 - 200.000
Additional costs
expenses buyer

Kaart