Mazzin Dolmieten Garage  € 240000

Omschrijving

Unieke kans in de Fassa-vallei!

Deze gloednieuwe appartementen bevinden zich in een prestigieus historisch gebouw dat net is gerenoveerd.

Wilt u een bergwoning met de charme van het verleden en tegelijkertijd de modernste woontechnologie?

Wij bieden u een appartement aan in Ciasa Cassan!

Het appartement Pm.4 (APP E) is een klein tweekamerappartement op de eerste verdieping met een aparte ingang en bestaat uit een gezellige woonruimte met kitchenette, een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer.

Het verwarmingssysteem wordt gecentraliseerd op methaangas en de radiatoren worden voorzien van onafhankelijke ontsteking, ook op afstand, zodat u de temperatuur naar wens kunt instellen, door de verwarming in te schakelen voordat u aankomt of tijdens uw dagen in de sneeuw. De verbruiksboekhouding zal nauwkeurig en gestroomlijnd zijn dankzij het gebruik van innovatieve technologieën. De parkeerplaats buiten en de berging zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar u kunt ze desgewenst apart kopen.

BELANGRIJK: Deze flat is onderworpen aan de gewone verblijfsbeperking (wet Gilmozzi).

Het huis bestaat uit een totaal van 9 appartementen van verschillende grootte, gelegen in een van de meest suggestieve en belangrijke historische gebouwen in de Val di Fassa.

De appartementen zijn modern en tegelijkertijd perfect in harmonie met de context waarin ze zijn ondergebracht, het resultaat van een vakkundige filologische restauratie.

Ook de prachtige 18e-eeuwse fresco's zijn gerestaureerd, die getuigen van het feit dat het gebouw in de 16e eeuw werd gebouwd en door de eeuwen heen altijd een rijke geschiedenis heeft gekend.

Dit gebouw met zo'n rijke geschiedenis, een typisch voorbeeld van een rustiek herenhuis in de Fassa-vallei, kon niet anders dan de verbeelding van de bewoners prikkelen, die verschillende namen aan het gebouw toeschreven, die niet alleen bekend stonden als "Ciasa Cassan" maar ook als "Kasteel", "Ciasa Battel", "Locanda del Moro" en "Locanda dell'Uomo Nero". Er wordt gezegd dat een Arabische koopman met de naam Jakob Cassan er ooit woonde.

Ciasa Cassan bevindt zich in Mazzin, een kleine gemeente in de hogere Val di Fassa, in de buurt van Campitello en Canazei. Als u een liefhebber bent van trekking en de bergen, zult u blij zijn te weten dat de plaats een uitstekend vertrekpunt is voor talloze excursies, en u zult kunnen genieten van de rust en stilte die deze plaats de gasten nog kan bieden. Het dorp Mazzin staat ook bekend als het Land van de "Pitores" dankzij de talloze werken van de ambachtelijke decorateurs, die in de 19e eeuw in het hele Oostenrijks-Hongaarse Rijk bekend stonden om de fresco's waarmee ze de belangrijkste gebouwen versierden en de schilderijen waarmee ze de houten kamers, meubels, deuren en gebruiksvoorwerpen versierden.

 
 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
240000
Plaats
Mazzin
Referentienummer
ItaliaCasa_5472
Views
83
Interieur
Woonoppervlak (m²)
< 50 m²
Slaapkamers
1
Badkamer(s)
1
Voorzieningen
Verwarming
centrale verwarming
Financieel
Prijsklasse
€ 200.000 - 300.000
Bijkomende kosten
kosten koper

Kaart