Rocca Pietore Balcone Garage Dolomieten Balkon  € 135000

Omschrijving

Als u op zoek bent naar een appartement in een rustige omgeving midden in de natuur van de Dolomieten, dan is dit huis in Masarè di Rocca Pietore wellicht iets voor u!

Het is een flat op twee niveaus, gelegen op de tweede verdieping en zolder van een gebouw uit de jaren 1950. Hoewel er wat kleine renovatiewerkzaamheden nodig zijn, biedt deze flat veel ruimte en de mogelijkheid om met een minimale investering een comfortabele en gezellige woning te creëren. De flat is namelijk in goede staat.

Op de tweede verdieping vindt u een mooie woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan één met raam. Het balkon op het zuiden geeft u een adembenemend uitzicht op de Cima Pape, perfect om van de zon te genieten en het omringende landschap te bewonderen.

Op de zolderverdieping is er een grote zolder die u kunt gebruiken als opslagruimte of waar u een ontspanningsruimte of een studeerkamer kunt creëren, afhankelijk van uw behoeften.

Deze flat biedt vele mogelijkheden voor uw creativiteit en om de ruimte aan te passen aan uw smaak. Met een minimale investering kunt u er uw ideale huis in de bergen van maken. Bovendien is de locatie ideaal voor liefhebbers van wintersport en zomerexcursies, aangezien het slechts een paar stappen verwijderd is van de Ski Civetta pistes en het prachtige Alleghe meer.
De woning is voorzien van een parkeerplaats op de gemeenschappelijke open ruimte, maar voor meer gemak is het ook mogelijk een dubbele garage aan te schaffen voor de prijs van € 25.000.

Het is mogelijk om het hele gebouw tegen een voordelige prijs te kopen, waardoor u de kans krijgt om te investeren in een pand dat een bron van inkomsten kan worden, misschien door het creëren van vakantiewoningen.

 
 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
135000
Plaats
Rocca pietore
Referentienummer
ItaliaCasa_5471
Views
128
Interieur
Woonoppervlak (m²)
100 - 150 m²
Slaapkamers
2
Badkamer(s)
1
Voorzieningen
Verwarming
centrale verwarming
Exterieur
Voorzieningen buiten
garage
Financieel
Prijsklasse
€ 100.000 - 200.000
Bijkomende kosten
kosten koper

Kaart

Recepten uit Venetië

Met de auto naar Italië? Highport 5-delige autoset.