79 Properties for Sale in Sweden

(€) SEK 3200000,  Åmotfors,  Norra Mellansverige
(€) SEK 3200000,  Sysslebäck,  Norra Mellansverige
(€) 86000,  Lammhult,  Sydsverige
Zweeds uithangbord voor barista cafe
Leer alles over emigreren naar Zweden: leven & werken, visum, belastingen, huisvesting, onderwijs, gezondheidszorg, culturele verschillen & integratie. Onze gids helpt u bij het voorbereiden op uw nieuwe leven in het land van Fika, ABBA en prachtige natuur. Begin nu aan uw Zweedse avontuur!
Zalm snijden
Ontdek de rijke Zweedse keuken met 15 traditionele gerechten, van filmjölk tot kanelbullar. Proef unieke smaken zoals elandenvlees, surströmming en gravad lax. Geniet van zoete lekkernijen zoals semla, dammsugare en Piggelin ijs. Ervaar de veelzijdigheid van Zweden's culinaire erfgoed.
Zweedse woningen in het landschap
Overweegt u naar Zweden te verhuizen? Onze uitgebreide gids helpt u de ins en outs te begrijpen van het huren van een huis in stedelijke en landelijke gebieden. Leer meer over huurprijzen, onderverhuur, contractdetails en lokale gebruiken. Bereid u voor op uw nieuwe thuis in Zweden!
Huizen op het Zweedse platteland
Leer meer over de 'Bostadsrätt', een speciale woonvorm in Zweden die een alternatief biedt voor de traditionele woningaankoop. Ons artikel belicht de oorsprong, ontwikkeling, financiële aspecten en het aankoopproces van deze unieke vorm van eigendom. Ideaal voor iedereen die overweegt te verhuizen naar Zweden
gezellige houtkachel in het huis
Ontdek de beste manieren om uw tweede huis in Zweden te verwarmen. Van elektrische verwarming tot warmtepompen, houtkachels en zonne-energie. Leer meer over kosten, energie-efficiëntie, en Zweedse subsidies voor duurzame systemen