Apartment - Lagos - Lagos  € 699000

Omschrijving

Ontdek het luxe leven in dit prachtige appartement met 3 slaapkamers, perfect gelegen op de 4e verdieping (voorlaatste verdieping) van het prestigieuze 'Adega' condominium in Lagos town met lift. Deze zorgvuldig ontworpen woning biedt een ongeëvenaarde levensstijl met een scala aan hoogwaardige voorzieningen.

De open hal verbindt naadloos de lounge, eethoek en moderne keuken, die allemaal uitkomen op een prachtig terras (34 m²) met adembenemend uitzicht op de jachthaven van Lagos en de oceaan.

De hoofdslaapkamer heeft een ensuite badkamer en komt uit op het terras aan de voorkant, terwijl de twee andere slaapkamers een prachtig ingerichte badkamer delen en uitkijken op het gemeenschappelijke zwembad. Beide slaapkamers hebben ook toegang tot een gedeeld terras (14 m²), waardoor elke kamer buitenruimte heeft.

Geniet van toegang tot zowel binnen- als buitenzwembaden, een goed uitgeruste fitnessruimte en een ontspannende sauna. Zonnepanelen zorgen voor milieuvriendelijk warm water (met elektrische back-up) en het appartement is voorzien van centrale airconditioning, elektrische vloerverwarming, een centraal geluidssysteem, LED-verlichting, elektrische rolluiken en verduisteringsgordijnen.

Het appartement is elegant ingericht met smaakvol meubilair. De volledig ingerichte moderne keuken is voorzien van een waterkraanfilter en het balkon is uitgerust met een bewateringssysteem voor potten en planten.

De uitgestrekte terrassen zijn perfect om buiten te eten en te ontspannen, met voldoende ruimte om te zitten en van de zon te genieten.

Gelegen op een steenworp afstand van winkels, cafés en restaurants, met het stadscentrum op slechts 500 meter afstand. Een korte wandeling over de rivier brengt je naar een grote supermarkt en de levendige jachthaven van Lagos en iets verderop het 5 km lange strand Meia Praia.

Dit appartement beschikt over 2 parkeerplaatsen op de ondergrondse gemeenschappelijke parkeerplaats en 1 eigen berging.

Dit luxe appartement, gebouwd volgens de hoogste normen door een gerenommeerde plaatselijke ontwikkelaar, biedt een uitzonderlijke kans voor een permanente verblijfplaats of een vakantiehuis.

Met zijn toplocatie, uitstekende voorzieningen en prachtige uitzicht is het een zeldzame vondst in het hart van de stad Lagos. Mis de kans niet om hier je nieuwe thuis van te maken.

 
 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Appartement
Prijs (€)
699000
Plaats
Lagos
Referentienummer
EAV-3853
Views
571
Interieur
Woonoppervlak (m²)
< 50 m2
Verdiepingen
3+
Kamers
woonkamer  -  eetkamer  -  open keuken  -  bergruimte
Slaapkamers
3
Badkamer(s)
2
Toilet(ten)
3+
Voorzieningen
Extra's
sauna  -  binnenzwembad
Gemeubileerd
gemeubileerd
Verwarming
electrisch
Airconditioning
aanwezig
Nutsvoorzieningen
electra  -  water
Exterieur
Tuin
terras
Balkon/dakterras
balkons
Voorzieningen buiten
berging  -  parkeerplaats
Omgeving
Ligging
in de stad  -  in de buurt van een stad  -  vrij uitzicht
Omgeving
nabij winkels  -  aan water  -  nabij strand  -  nabij jachthaven
Sportmogelijkheden
zwemmen  -  surfen / zeilen
Vervoersmogelijkheden
vliegveld > 50 km
Vakantiepark
Ligt in vakantiepark
deel van appartmentencomplex
Bouwkundig
Bouwperiode
vanaf 2000
Staat van onderhoud
in perfecte staat
Financieel
Prijsklasse
€ 500.000 +