2168 Properties for Sale in Italy

(€) 330000,  Ostuni,  Apulia
(€) 388000,  Carovigno,  Apulia
(€) 74000,  San vito dei normanni,  Apulia
Dekhuis met luie stoelen op de veranda
De notaris heeft een belangrijke rol bij de koop en overdracht van een vakantiehuis in Italie. In dit artikel vind je een beschrijving van de verschillende acties die de notaris kan uitvoeren tijdens het proces
Platteland in Toscane
Welkom! Deze pagina is uw gids voor het kopen, bezitten en renoveren van een huis in Italië. Van het zoeken naar uw droomhuis tot het begrijpen van juridische documenten, aardbevingsbestendigheid en de wereld van makelaars - begin uw Italiaanse woondroom hier met ons!
Zonsondergang Toscaans dorp
Tips voor het herkennen en voorkomen van vastgoedfraude in Italië, inclusief het melden van verdachte activiteiten bij de autoriteiten. Bescherm uzelf tegen fraude bij vastgoedtransacties in Italië.
Italiaanse platteland
Verken de dynamiek van de Italiaanse plattelandsvastgoedmarkt met ons gedetailleerde artikel. We belichten de complexe interactie tussen hoge vastgoedprijzen en beperkte beschikbaarheid, gekenmerkt door strikte regelgeving, de culturele waarde van historische woningen en de toenemende interesse van investeerders en toeristen.
Plattelandswoning Toscane
Ontdek de unieke charme van Italiaanse plattelandswoningen: een uitgebreide gids over het kopen en renoveren van historische huizen in Italië. Leer over de invloed van locatie, uitzicht, en architectonische waarde op de prijs, en ontdek de essentiële rol van de geometra in het renovatieproces, met speciale aandacht voor de restricties op externe aanpassingen. Ideaal voor liefhebbers van Italiaans onroerend goed en cultuurhistorie.