Como - Ruim en licht appartement in Como  € 515000

Description

Het ruime appartement bestaat uit een hal, een dubbele woonkamer met dubbele uitgang naar het panoramische terras, een woonkeuken met toegang tot het balkon, twee grote slaapkamers, twee badkamers, waarvan een met een wasruimte.

Het appartement ligt op de eerste verdieping en is makkelijk te bereiken met een lift.

De flat is in 2004 volledig en smaakvol gerenoveerd door de huidige eigenaren met mooie materialen aandacht voor detail.

In de kelder is een opslagruimte en bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats binnen het complex.

Het centrum van het prachtige stadje Como dat direct aan het meer ligt, met de mooie Dom op het grote plein, prachtige winkels, een bus-en trein station en het vertrekpunt voor de boten liggen allemaal op loopafstand van het appartementencomplex.

 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
515000
Location
Como
Reference number
ItaliaCasa_5552
Views
91
Interior
Living space (m²)
100 - 150 m²
No. of bedrooms
2
No. of bathrooms
2
Provisions
Heating
central heating
Financial
Price range
€ 500.000 +
Additional costs
expenses buyer

Kaart