4917 Properties for Sale in France

(€) 695000,  DIEULEFIT,  Rhône-Alpes
(€) 89000,  Ahun,  Limousin
(€) 17000,  Saint-Gilles,  Centre
Zinken bloemengieter in de tuin
Ontdek onze uitgebreide gids voor het efficiënt opvangen en gebruiken van regenwater in het Franse platteland. Leer over praktische en duurzame methoden conform de Franse regelgeving, inclusief informatie over regengoten, opslagtanks, en filtersystemen. Begrijp het belang van regenwateropvang in tijden van klimaatverandering en hoe dit bijdraagt aan een duurzamer waterbeheer. Raadpleeg ook onze tips over lokale wetgeving en de ecologische voordelen. Ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in milieuvriendelijke oplossingen en waterbesparing.
Huis in Normandie
Als u overweegt om naar Frankrijk te verhuizen of daar al woont, kan onze uitgebreide gids u helpen bij het navigeren door het leven in Frankrijk. Van het kopen van onroerend goed tot het leren van de Franse taal, en van het vinden van een baan tot het verkennen van de cultuur en toeristische attracties, wij hebben de informatie die u nodig heeft. Lees nu verder om alles te ontdekken wat u moet weten over wonen en leven in Frankrijk.
Dorp in de Franse Elsas
Frankrijk beschermt plattelandsgeluiden met een wet tegen klachten van nieuwkomers. Bedoeld voor buitenlanders die een tweede huis willen kopen, benadrukt de wet het belang van culturele integratie en respect voor het landelijke leven, inclusief natuurlijke geluiden en lokale tradities. Het doel is harmonie tussen originele bewoners en "néoruraux".
Glooiende heuvels met tractor op het Franse platteland
Leer de 'Mention Manuscrite' kennen, cruciaal in het Franse vastgoedrecht en onmisbaar bij onroerendgoedaankopen in Frankrijk. Dit artikel belicht de betekenis, doel, juridische implicaties en praktische toepassingen van deze handgeschreven verklaring, essentieel voor geïnformeerde toestemming en juridische geldigheid bij vastgoedtransacties. Belangrijk voor iedereen in de Franse vastgoedmarkt.
Platteland in Frankrijk
Er zijn zowel voordelen als nadelen aan het kopen van een huis in Frankrijk. Voor de meeste mensen wegen de voordelen ruimschoots op tegen de nadelen. In deze post heb ik een aantal voor- en nadelen opgesomd.