Italiaans - Nederlands onroerend goed woordenboek

Jos Deuling,  zaterdag 2 juni 2018

Collage foto’s Italie

Handige online woordenlijst met Italiaans onroerend goed termen. Woorden die je waarschijnlijk tegenkomt als je een huis in Italië gaat kopen of een Italiaans woning gaat renoveren. Ik heb via allerlei websites meer dan 1000 woorden verzameld en ik heb geprobeerd de beste vertaling te selecteren. Het is een compact woordenboekje geworden met woorden rondom de aankoop, bouw en het onderhoud van een eigen woning in Italië.

                     H      J   K                                    W   X   Y     


Oude antieke deuren
Boerderijen, stadswoningen en appartementen te koop in Italië. Aangeboden door particulieren en makelaars. In de regio’s Toscane, Marche, Apulië, Liguria, Umbrië en Lombardije. 

Gezicht op Matera Naast de menselijke tragedie leggen de aardbevingen van de laatste tijd pijnlijk bloot hoe belangrijk de schijnbaar onnodige bureaucratische regelgeving is. Nieuw gebouwde woningen vallen als kaartenhuizen in elkaar terwijl andere fier overeind blijven. Betonnen constructies die ‘a la norma’ gebouwd zouden moeten zijn kunnen de eerste de beste schok niet aan en maken flatgebouwen en scholen instabiel en onveilig. 
More articles