Italiaans - Nederlands onroerend goed woordenboek

Jos Deuling,  zaterdag 2 juni 2018

Collage foto’s Italie

Handige online woordenlijst met Italiaans onroerend goed termen. Woorden die je waarschijnlijk tegenkomt als je een huis in Italië gaat kopen of een Italiaans woning gaat renoveren. Ik heb via allerlei websites meer dan 1000 woorden verzameld en ik heb geprobeerd de beste vertaling te selecteren. Het is een compact woordenboekje geworden met woorden rondom de aankoop, bouw en het onderhoud van een eigen woning in Italië.

                     H      J   K                                    W   X   Y       


Oude antieke deuren
Boerderijen, stadswoningen en appartementen te koop in Italië. Aangeboden door particulieren en makelaars. In de regio’s Toscane, Marche, Apulië, Liguria, Umbrië en Lombardije. 

Berglandschap in Nationaal Park Gran Sasso e Monti della Laga in de Abruzzen Een aantal wat minder populaire regio's in Italië zijn interessant voor buitenlanders die graag een goedkope tweede woning of vakantieappartement in Italië willen bezitten. De regio's liggen afgelegen en zijn niet echt toeristisch. Maar ze hebben een interessante huizenmarkt. De prijs voor een woning ligt namelijk een stuk lager dan in Toscane of Umbrië. Daarnaast hebben deze regio's nog een aantal andere pluspunten. 
More articles