Boeken over emigratie naar en wonen en werken in Spanje

Jos Deuling,  donderdag 23 januari 2020

Wil je een boek lezen over carrières en sleur? Lees dit boek niet! Want in dit boek gaat het leven op z'n kop. Albert en Brenda rijden met hun volgepropte Volkswagen mét dakkoffer naar Andalusië. Ze verruilen regen voor zon, schoenen voor slippers. Stiptheid voor mañana mañana. Smoezelige kantoren voor frisse buitenlucht. Zekerheid voor flow. Alles mag anders!

 


Saterkop op muur in Kroatie
Huizen te koop Spanje. Ruim aanbod. Vakantiehuizen en vakantievilla’s. Boerderijen in Andalusië, appartementen aan de Costa’s. Particuliere verkoop en aanbod van makelaars. 

Witte Spaanse nieuwbouw woning Ontdek de Spaanse Hypotheekmarkt in 2024: Veranderingen in vastgoedprijzen, hypotheekdynamiek, en rentetrends. Lees over stijgende huisprijzen in dynamische steden zoals Madrid en Barcelona, en de invloed van Europese rentetarieven op de hypotheekmarkt. Krijg inzicht in de Euribor-prognoses, de impact van de nieuwe Woningwet op de huurmarkt, de rol van buitenlandse investeerders en de uitdagingen in de nieuwbouwsector. Een uitgebreid overzicht van de Spaanse vastgoedmarkt en hypotheekland 
More articles